JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, September 4, 2012

Mood Kelautan Hindi and Gambo Raya..

Sejak hari tu lagi..mood nak blogging memang teruk kemain...
tah apa lah kena ngan jaja ni...
sejak balik raya hari tu...memang tak berapa nak semangat jadinya..
tapi bila pk tak blogging..takut kenangan2 jd tinggal kenangan je kang..
sayang la plak kan...
tapi tiap kali mengadap blog...keinginan nak mengupdate tu sah2 takde..
jadinya, kita baca blog2 orang lain je lah yek...

Tahun ni..paling kurang sekali bergambar..
macam tahun2 lepas..kemain byk gambar amik..siap gambo tiap2 family pun ada..
tapi thn ni..amik gambo ramai2...
pastu gambo masa dok salam2..sampaikan gambo jaja ngan En Zack pun ada sekeping jek..
sedih!

Ni jelah gambo ramai2 yang ada...

kenapa jaja tak berdiri sebelah En Zack??

sebabnya jaja ni lah tiap2 tahun yg jd camerawomen..
manjang guna set timer pastu lari...
En Zack tu plak bantai dok belakang...dah puas la plak nak lari kebelakang tu..
jadinya kita dok jauh2 je lah ye bang...

Yang takde dalam gambar ni...
family adik ipar jaja yang bawah En Zack sebab beraya kat Sabah..family abg ipar ke tiga..
diaorang beraya kat Sweeden sebab abg ipar jaja tu berkursus plak dah 3 bulan kat sana..
dan adik En Zack yang kedua bongsu...tetiba kena outstation kat Thailand plak dah..
dah la takde pagi2 raya...
nak tak nak..wife and baby dia je lah yang beraya ngan kitaorang..

dan ini je lah gambo sekeping jaja dan En Zack yang ada...
ohhhh..sedih2....
panjang betul janggut laki jaja ek...
hehehhe

3 Beu-T Is Talking:

ibh_sue said...

Asslmkum jaja. Ok jg la tu. Ada jg gambo berdua. Sue pun mcm jaja. X byk ambik gambo2 raya. Lagi sedih, tak ada gambo berdua pun. Punyalah teruk semangat raya sue thn ni. Ngeeee

JaJa'Z said...

tu lah sue...mood nak bergambar beria tu takde sangat..sebabnya semua memasing nak kejar g kubur..padahal wat rilek2 pun takpe..

KakNi (CikNi Ahni) said...

abg janggut pjg ka janggut sejemput ka, janji sayang... muahahah....

Related Posts with Thumbnails