JaJa'Z Latest Stories

Thursday, August 30, 2012

Fenomena Aaron Aziz Kembali Lagi..

Dulu giler2 tengok Nora Elena sebab terpikat kat Seth Tan..
pastu pakat2 serbu panggung sebab nak tgk Haris dalam Ombak Rindu...
dah skang ni mai plak cerita baru...

Kuat betul penangan Aaron Aziz ni kalau dia berlakon...
memang bleh jadi gian lah...
ye lah..orang ada rupa..berlakon cerita apa pun..kalau orang dah suka...
mesti nak tengok jugak2 lah...

Now ditayangkan plak drama bersiri Adam Dan Hawa..
memula dengar tu..kemain lagi jaja pun sekali jd excited...teruja la nak tgk..
alih2 drama tu kat saluran HD la pulekkkkkkk
sesapa yang melanggan astro beyond..bleh la tgk..kalau takde??
kena bawa banyak2 bersabar je lah...
jaja ni pun nyaris2 dah nak tukar ke astro beyond gara2 cerita ni..
tapi mujur la  jaja ni cerdik lagi...bazir weh..pekej astro beyond pun paling murah rm125...
sayang plak rasa nak bayar semata2 sebab nak tgk cerita tu jek..
tapiiiiiiii...
mujur la cerita ni bleh tgk secara online...
fuh!!! lega betul jaja rasa....
online pun online lah..janji tak kena bayar mahal2..heheheh

So, sesapa yang nak layan darama Adam dan Hawa..
bleh layari


Tayangan setiap Isnin hingga Khamis kul 10.00 malam
Tatap la muka Aaron Aziz tu puas2 yek..
hehehehhe

4 Beu-T Is Talking:

ieda said...

akk pun dahg terjebak tgk ..
sib baik kat umah memang dah lama tukar astro beyond .. tapi tidak lah sampai pakej 125 tuu jaja ..
akk bayar 85 aje sebulan ;)
sbb tukar masa dia offer aritu ;)

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Tinta Asyraf said...

Salam perkenalan.

Silalah berkunjung ke blog saya di www.tintaasyraf.com

Artikel Terbaru Saya : Apa Erti Merdeka Buat Kamu?

Apalah sudi kiranya jika blog saya terdapat di blog list saudara/i.

Terima kasih banyak-banyak dan salam perkenalan.

KakNi (CikNi Ahni) said...

Jaja, saya ni tak minat lah segala jenis drama ni, terutamanya drama yang kena ikut, susah tu nanti 'gian'... hahahah.... ok apa amik astro beyond, byk lagi channel yang kita boleh layan, siap boleh rakam lagi... hu hu hu...

Related Posts with Thumbnails