JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday : MC Pertama Tahun 2012

Hari ni jaja MC...
dengan jayanya jaja meng MC kan diri sebab demam and tonsil bengkak..
seriusly sakit, sebab nak telan air liur pun perit bukan main :(

Oleh kerana tekak sakit...
untuk breakfast pagi td dengan gigihnya jaja masak bubur daging ni..
untuk alas perut...


Masak pun tak agak2..
sampai seperiuk bagai..hehhehe
dah alang2 tu buat la banyak terus..bleh sampai ke malam...

12 Beu-T Is Talking:

Salina@IbuAqil said...

Nampak sedap tu Cik Jaja.. Tambah ada ikan bilis goreng tuh.. ;D Get well soon Cik Jaja.. ;D

~izan~ said...

kalau dah seperiuk bkn alas dah tu,tu lapik kaw2 punya perut hehe...

sedapnya!

cepat2 sembuh cikgu!

Ekmi Rabat said...

kita yang tak sakit ni pun macam nak makan bubur jugak tengok bubur ni. sedapnya!

Syue Mustafa said...

Get well soon Jaja....

mamyharraz said...

kalau tgh tak sihat mkn bubur mmg ngamlah..

sedapnya nampak bubur jaja kalau dekat dah hulur piring hee :)

JaJa'Z said...

ibu,sebenarnya kalau buat bubur ni, memang la makin laju makan nya..hehehhe

JaJa'Z said...

izan, memang pun..bukan dah alas2 dah kan..tapi buat 2 genggam beras je tu..dapat byk bukan main..

JaJa'Z said...

Ekmi..memang betul..kalau time hujan2 dapat makan bubur panas memang la syok..orang tak sakit pun suka..:p

JaJa'Z said...

syue, thanks dear..

JaJa'Z said...

mamyharraz, kalau dekat dah lama jaja hulur sorang sikit biar sama2 merasa...heheh

wan nurul hezrina said...

kalau kena tongsil mmg akan demam.nurul selalu kena=(harap jaja cepat sembuh

JaJa'Z said...

@wan nurul hezrinaalhamdulillah..sehari jek mc nurul...

Related Posts with Thumbnails