JaJa'Z Latest Stories

Sunday, February 27, 2011

Tobat Takmo Naik Dah!

Cuti CNY yang lepas , jaja ngan family En Zack gi berjimba2 kat
Bkt Gambang Water Park..bleh baca kat entry ni..
Dalam banyak2 tempat mandi kat BGWP tu..
paling jaja ngeri and tobat takmo naik dah..
ni ha!
tang main slide ni....
Anak2 sedara pakat dok hasut suruh naik...

Cik J!! Jom la naikkkkkk

Takut memang la takut..sebab jaja ni kalau dah memula rasa pening..
sampai ke sudah la jaja jd pening..
takut2 tapi nak la merasa jugak naik kan...

Takpe2..tekad kan hati..dengan muka kental...
naik la jugak.... 
First time naik sampai 5 ke 6 orang dlm satu pelampung bulat tu...
Giler dohhhhh...melambung2 sampai ke tepi2 slide sebab berat..
rasa macam pelampung nak terkeluar dr slide tu jek..
dah la tepi2 tu hutan2...
Eiii! ngeriiii.... 
Ayo ama apaaaaa...pening kepalaaaaaaa 
Ngeri2 pun...dua kali jugak naik..
hehehhehe
kali kedua jaja naik dengan En Zack sekali..
tapi amik kau..pelampung gerak membelakangkan jaja plak...
lagi la pening....

huh! tobat dah takmo naik slide tu lepas2 ni...

3 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

wah sonoknye....xde limit ke bape ramai yang bleh naik pelampung tu?

JaJa'Z said...

takde limit pun..selagi muat la..kalau dah tak bleh nak duduk tu..paham2 la kan...hehehh

sharina azira said...

pernah naik yang ni. tapi kat a farmosa water park. memang seram !!! macam kena lempar pun ada .. huhuhu

Related Posts with Thumbnails