JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, March 13, 2019

Jaja Zack 12 Years Of Love...

Assalamualaikum...
Ya Allah, jaja ingat lagi rupanya password utk blog ni.. :P
setelah 4 tahun blog dibiar kesepian...moh la kita update sikit2..
masalahnya ada ke lagi orang yang layan blog2 ni..
maklumla sejak ada IG bagai ni..blog pun kesenduan dah...

So, just nak abadikan kenangan anniversary jaja n zack yang ke 12 baru2 ni..
Alhamdulillah, kami dah 12 tahun bersama...
masih berdua..but it's ok..semuanya di tangan Allah...
just enjoy life n hargai orang2 yang ada disekeliling kita..

So dipendekkan cerita...
kami sambut secara sederhana jek..idok la kata menyambut sangat pun..
just makan2 macam biasa but kali ni extra special sket je la..


ha! ada yang rindu nak tgk muka jaja tak?
here u are our latest pic...kembang ke idok muka iols?
hahhaha


Abaikan happy birthday blakang tu..kedai ni banyak sgt dinding deco2..
blah sana anniversary, blah sini birthday..ah gasak la..
hahhhah


Bagi chance la bersemut sket2..


Miss me? 


my forever man...


Smeua ni lakonan posing je okey..
well, En Zack idok la begitu reti menda2 gini..thanks la kat abang photographer..
kemain dia suruh Zack buat macam tu macam ni...
laki ku kaku bak tiang letrik
hahahhah



Our plate..amik set chicken grill jek..
but a bit dissapointed sbb nampal plain bebenor pinggan nya..
boh la salad2 ke steam vegie ke...
ni tgk banyak tu jek,kalau betul2 lapar mau tak cukup...
kang ada yang cari mee goreng mamak lepas habis makan ni..

Selain chicken grill ni, ada juga minuman pilihan ikut apa yang kita nak..
pastu dapat 1 set garlic bread n dua complimentary cake..which is 
manggo cheese cake n nutella cheese cake..



weh! nutella cheese cake tu bapokkk la sedapnya....
laju kemain zack tibai makan..
hahhaha



Suap sket bang..keh keh keh :)




Deco2 dalam private room...
Actually jaja tempah ni kat D' Western Corner , Medan Warisan..
memang banyak pakej2 yang bleh pilih ikut kesesuaian budget korang...


Last but not least...
Doakan jodoh kami berpanjangan hingga ke Syurga..dimurahkan rezeki selalu..
n dikurniakan zurit yang soleh dan solehah..aminnn


Love,
Jaja.Z

Related Posts with Thumbnails