JaJa'Z Latest Stories

Sunday, November 1, 2015

Hari Graduasi Kali Pertama SMKLH 2015...



Cepat betul masa berlalu...
sedar tak sedar tahun 2015 dah hampir ke penghujung..
rasa macam baru sangat semuanya berlalu kan..
rasa macam baru semalam bebudak ni naik ke tingkatan lima...
Dan esok bermula lah perjalanan sebenar diaorang dlm menempuh dunia SPM...
haishh..sedih plak rasa...
tak puas sebenarnya lagi dengan diaorang...nak mengajar lagi...
tapi apa kan daya..cikgu2 dah beri yang terbaik..
dan skang ni giliran diaorang plak untuk menggunakan segala ilmu2 tu...
kita sebagai cikgu bleh doakan yang terbaik je untuk semua...
biar semuanya berjaya....

So sebagai penutup tahun 2015 n sebelum diaorang melangkah ke alam SPM..
sekolah jaja anjurkan majlis graduasi untuk semua student2 form 5...
ni first time ni...sebelum2 ni mana ada....
sampai jeles la bekas2 student bila tgk budak form 5 this year macam2 pembaharuan dapat...
nak buat macam mana kan..rezeki masing2..
jaja pun excited sangat2...tapi hampir2 juga jaja tak dpt tgk majlis ni...
bleh plak sehari b4 majlis dapat surat untuk kursus...
tapi lepas sosek2 dengan pentadbir...jaja mintak excuse n nak hadir majlis ni jugak...
sayang la kalau terlepas kan...first time plak tu....
bebudak pun frust memula bila jaja bgtau yang memula maybe tak dpt joint diaorang..
hehehh

Meh jaja tepek pic2 sepanjang majlis....


Jubah2 student ni pengetua jaja usahakan sewa dr sek lama dia di Lipis...
punya la semangat dia untuk majlis ni...
tapi sayang nya pengetua sendiri tak dpt attend majlis ni sebab kena kursus 4 hari kat IAB..
frust kemain dia..heheheh


Muka semua kemain happy....
mau tak suka..lom habis blajar, lom exam dah merasa pakai jubah bagai.
cikgu dulu dah habis degree baru merasa tau..heheheh




with my bestie...


pengiring2 majlis hari tu...


berbunga telur n sirih junjung bagai.. haaa...
pengantin je takde...huhuuu

Majlis kali pertama ni sekolah jaja jemput ADUN Lepar, pegawai PPD n YDP PIBG
sebagai tetamu kehormat...
masing2 pun ada jubah memasing...


Lepas semua VIP sampai..majlis bermula...


Ucap tama dr GPK pentadbiran sekolah...


Ucapan perasmi dr ADUN Lepar..



Penyampaian sijil kepada pelajar....


Protokol tu penting yer..baru la majlis lancar...


Barisan pentadbir dan tetamu2 VIP

lepas dah majlis selesai...macam biasa la sesi bergambar pelajar2 ni...



macam2 gaya ada..cikgu layan je lah....






Tulang belakang kejayaan sekolah untuk tahun ni...

Untuk semua student2 cikgu.....
cikgu doakan semoga semuanya dapat buat yang terbaik
serta berjaya dunia dan akhirat..amin....


4 Beu-T Is Talking:

cik hani said...

meriah majlis nya..
sekarang zaman sekolah pun dah ada konvo kan

Salina@IbuAqil said...

Sporting cikgu jaja kite.. Hihi
Selamat tahun baru cik ja..
Happy weekend.. ;)

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Ольга Петрова said...

Выбирай:) самые дешевые проститутки

Мои прелести станут для тебя медом, а поцелуи - шампанским, от которого у тебя будет кружится голова. Я девушка - огонь! Проверишь? Позвони мне! Я не распространяюсь о важности народных песен. Это народная история, живая, яркая, исполненная красок, истины, обнажающая всю жизнь народа.

Related Posts with Thumbnails