JaJa'Z Latest Stories

Friday, October 16, 2015

Sempena Hari Sukan Negara...

Hari sabtu lepas, 10 Okt 2015..sempena Hari Sukan Negara...
tak memasal semua sekolah kena sekolah ganti n buat pelbagai aktiviti sukan...
mujur la time tu jerebu tak berapa nak teruk sangat dah...jadinya boleh la buat aktiviti..
kalau tak, mau memerap je kat dalam dewan n buat aktiviti indoor jek...

belah pagi tu macam biasa la ada perhimpunan pagi and senamrobik...
kedatangan pelajar memang seperti dijangka lah..separuh je yg datang..
but it's ok..still semua orang enjoy....
Lepas senamrobik, untuk pelajar lelaki dibenarkan main bola sepak, bola tampar
or apa2 je lah sukan..and bebudak pompuan plak...
main bola jaring....
Memula bebudak je main...alih2 ada plak permintaan cikgu2 plak lawan...
aduhhh..cuak je rasa...dah la berpuluh tahun tak main bola jaring..
hehehheh
last sekali main pun masa sekolah rendah..ha, lama tak??? 


Apa2 hal kita posing dulu...


Gedik tak i..ekekekkeke
cikgu2 tangkap muat je semua ni...janji ada...

Dengan partner GD jaja yg manjang la kepit lengan jaja tiap kali main..
serabut betul hahha...
tengah main pun nak mesra2 pegang bagai....
main tak reti takpe..asalkan bergaya..hahahhah


Seriusly cakap...main masuk minit ke 10...letih amat dah jaja rasa...
sakit habis kat perut pinggang semua..hongehhh oiii...
ni la pekdohnya bila dah lama tak main...but it was fun!...
dengan gerak kaki, halangan dekat ...semua ada..kuikuikui...

Belasah je lah..asalkan main..

^___~

1 Beu-T Is Talking:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails