JaJa'Z Latest Stories

Sunday, February 27, 2011

Nostalgia V.03 : Spot Me Again!

Moh kita main teka2 lagi yek....
SPM tahun 1996

Cer teka..mana satu jaja...
sapa yg tak dapat cari lagi mana satu jaja..
tak tau la nak kata apa...
kena bagi kanta pembesar agaknya baru nampak kot..
hehhehehe

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

yang ni jelas lagi nyata.. takyah pakai teropong hikmat.. terus nampak si jelita bertudung pink itu! time ni k jaja jadi pengawas ke?

kasih suci said...

ha..saya tahu yang mana satu kak jaja....berdiri hujung sekali sebelah kanan..betul x? pakai tudung pink, pakai spek mata...yeayyy...

Mamamya said...

akak mmg always pakai kanta jaja sbb pakai cermin mata kan...ngeeeee...

disebabkan dieya n kasih pun dah teka,akak pun rasa jaja yg pakai tudung kaler pink blah kanan tu...btl x?

indahnya bila buat flash back ni kan...t'byg2 zaman kenakalan masa budak2 dulu.... :D

JaJa'Z said...

dieya: not pink..it's purple actually...ada dua orang pakai tudung purple..blah kiri ke kanan? hehhehe..tapi akak tau dieya dapat spot akak..hehhehe..yup akak pengawas dr from 3 sampai form 5..

JaJa'Z said...

kasih: pakai tudung warna sama tu ada dua..tapi sebab kasih kata pakai spek..so, betul la tu..hehheheh

JaJa'Z said...

mamamya: u got the right answer...!!! ni semua penangan dr akak la ni...buat entry nostalgia...takpe2..banyak lagi entry nostalgia bakal menanti...

Related Posts with Thumbnails