JaJa'Z Latest Stories

Monday, February 28, 2011

Gambar Kelas....

Tadi tengah2 syok mengajar, tetiba datang bebudak kelas jaja kat lab...

Cikgu, cepat la..nak amik gambo kelas ni...

Hampir jaja terlupa yang hari ni start penggambaran untuk majalah sekolah
dah la tengah panas terik..mata pun kecik jek rasa nak buka tadi..

Memandangkan jaja pegang kelas form 5..
kira macam last year la diaorang kat school..buat la stail takmo amik gambo
 dok atas kerusi plak dah..

Tiap2 kelas pakat2 dok 'chop' location2 best kat sekolah ni..
sebab kelas jaja ni antara kelas2 belakang..
habis la segala tempat dah kena booking..last2 kat perdu kayu ni je lah
bebudak ni bergambar...

Jangan terkejut plak tengok bebudak jaja dok tinggi mcm tu..
sebenarnya ada pokok kayu kat belakang tu..
semua pakat berebut nak panjat...
tak kisah la..cepat2 amik gambo..sebab tak tahan dah panas....
sesapa yang tak dtg hari ni, nasib korang la yek takde dlm gambo.
hehhehehhe

7 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

jaja--
wah!! ceria abis...mmg lain dr yang lain..
sure 10-20tahun lagi pic nie jadi kenangan..

ayu kan, tabik gile...jaja boleh jadi guru kelas form 5 ...ingat senang nak kawal budak2 yang nak ambil SPM...peeh...hebat

dieya said...

10 tahun lagi anak2 murid k jaja pulak letak gambo ni kat blog diorang pastu main teka2.. like teacher like student! :-D

JaJa'Z said...

ayu: mana ada lain dr yg lain..dah lama orang buat stail mcm tu..hehehheh..tu lah kenangan dengan bebudak ni..tahun depan takde dah..

JaJa'Z said...

dieya: a'ah kan..agak2nya la..tu pun kalau bebudak tu ada blog la..hehhehe...

Mamamya said...

wah..comel la cikgu bertudung pink tue...psstttt..nak ngorat!! ehehehe...btl lah jaja ni mmg peminat kaler pink... :)

gambar ni akan jadi 'nostalgia' 10-20 tahun akan dtg...pastinya masa tu jaja akan senyum2 bila tgk balik kan...

JaJa'Z said...

kak lieya: jaja ni bukan peminat pink tegar..hehhee..kebetulan kot...

betul tu, mcm dieya cakap la..nanti2 anak murid plak letak gambo ni dlm blog diaorang 10-20 thn akan dtg..

Cikgu Den said...

boleh chop tempat ek. kat sekolah statik satu tempat je.huhu

Tambah Duit Tabung Dengan Heartbeat

Related Posts with Thumbnails