JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, March 1, 2011

Adorable Little Nina From Japan...

 

Awat la minah kecik ni cute sangat2..
adoila...
mujur la dia dok jauh kat Jepun nun...kalau tak, mau jaja terjah gi umah dia
pastu peluk dia puas2...
eiii..tobat geram...!!!

Ni semua gara2 jaja baca entry pasal Nina kat blog Cik Epal last week..
start dr hari tu tiap2 hari jaja WAJIB tgk video2 Nina kat Youtube..


Sebenarnya ayah Nina ni orang USA tapi mama dia orang Jepun
skang diaorang stay kat Jepun la..
dan kalau tak silap jaja, ayah Nina ni pun seorang guru juga kat salah sebuah
high school kat Jepun nun...


Video Nina ni ada dr dia umur baru berapa bulan sampai la skang ni
 Nina dah masuk 5 tahun 
Salah satu sebab ayah dia buat video ni,sebab nak tunjuk progress Nina
kat family dia yang dok nun kat Amerika tu...

Sangat2 cute bila budak baru setahun lebih mampu bercakap dalam dua bahasa
dalam masa yang sama...
Mama ajar cakap jepun dan ayah dia plak ajar cakap inggeris..

Nina with her parent...

Ni antara beberapa video yang sempat jaja selit dalam ni...
kalau nak tgk yang lain, bleh terjah ke Youtube nu....
jaja sampai terus tepikat, dan2 tu terus subcribe....:)

                    
                                                                    Cute gilerrr!!!                    

                    

                     


                     
            kalau la jaja ada baby secomel dan secerdik ni..alangkah bersyukurnya.... :)


                                                Enjoy !!!


p/s: All pic from Geogf Personal collection

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

muka nina ni ada iras2 k jaja laa.. tang pipi tu!

Mamamya said...

alalala...comelnya nina ni + bijak pulak tue...

insya'allah jaja...rezeki itu akan tiba..amin.

JaJa'Z said...

dieya: ada iras akak ke? hehehhe..tang pipi tu tak bleh disanggah lagi la..hehheheh

JaJa'Z said...

kak lieya: cute kan..dah la cerdik..keletah jek...aminnnn moga2 rezeki tu ada la untuk jaja ngan zack..

Mama Gee said...

shomel sgt2....geramnyaaa....huhu

JaJa'Z said...

cute kan mama....gerammmm

Related Posts with Thumbnails