JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, March 2, 2011

Earth Lover Shower Gel By The Body Shop

Cepat2 kengkawan...
promotion terbaik kepada penggemar2 barangan The Body Shop..

Introducing the Earth Lover Shower Gel
Hanya menggunakan bahan2 semula jadi sahaja seperti buah2an dan herba2
antara pilihan2 shower gel yang boleh didapati disemua rangkaian 
The Body Shop....
Didatangkan dalam botol 250 ml dan harga teramat2 la murah...
Hanya RM29.90 sahaja bagi setiap botol shower gel ni..
murah kan....?


Juga terdapat fragrance free shower gel..yang mana tak suka bau2an
tapi nak kan khasiat dr semula jadi, juga boleh dapat kan
shower gel ni yang hanya menggunakan ekstrak Aloe Vera ..

Jom ramai2 kita terjah outlet The Body Shop berhampiran dan
borong segala shower gel yang ada okeh... :)

Nature's Way To Beautiful

4 Beu-T Is Talking:

marina anakcikbob said...

oh sungguh 18sx iklan itu..
hahaha..

JaJa'Z said...

ehheheh...nature la tu konon2nya..hehheh

mzhany said...

jaja, td pun ada lalu depan BS nih...hoho mcm dah tertarik jugak uhhhh

JaJa'Z said...

hany: jaja tau, tiap kali jaja buat entry BS, sure hany akan drop a comment..kita kan penggemar BS..hehehhe..ingat nanti nak rembat gak sebotol...

Related Posts with Thumbnails