JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, March 2, 2011

Nostalgia V.04 : Hari Konvo..

Ha, jangan nak buat scandle ek...
ni bukan bf jaja tau...!
kang ada plak keluar gossip2 hangat kat beberapa blog kata ni bf lama jaja..
ehheheheh

No No No
Ni salah sorang member rapat jaja masa study kat UUM dulu
dia pun sorang cikgu jugak..
skang pun dah lost contact, kali terakhir jaja dengar dia mengajar kat Sarawak nun...
tah2 dah kawen and beranak pinak la agaknya...

Student Ijazah Sarjana Muda Pengurusan dan Pendidikan
Majoring Teknologi Maklumat

A.K.A

Cikgu ICT
^___~

4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

comelnya cikgu...wink!!!

gitu lah kan...bila habis blaja ni mmg ramai kawan2 yg dah lost contact....

JaJa'Z said...

hehehhe...mujur la ada FB kak lieya..kalau tak, lagi la lost contact..

dieya said...

betul laa.. cikgu comel dan ceria dari dulu hingga kini!
cikgu kelas komputer masa sekolah dulu garang yaaa ampuuuuun.. sapa lambar masul lab dia suruh baca surah. he called himself "ustaz komputer".. boleh???

JaJa'Z said...

dulu comel dr sekarang kot..sekarang makin mengembang2 badan ni..hehhehe..
lambat kena baca surah? kalau akak buat mcm tu skang ni..alamatnya tak mengajar la pulak akak ni dieya oii..sebab bebudak pun surah tak hafal..

Related Posts with Thumbnails