JaJa'Z Latest Stories

Saturday, February 26, 2011

Nostalgia V.02 : My Best Buddy kat UUM...

Macam syok plak jaja rasa buat segmen nostalgia ni..
sebabnya banyak gambar lama2 dapat reveal kat sini...
makanya korang dapat la tatap muka jaja zaman2 dolu2..zaman tak reti bergaya lagi..
hehheheheh

Jaja tak akan buat segmen ni ikut kronologi tahun yek...
mana yang jaja rasa jaja nak letak..
jaja akan keluarkan entry nya yek...

My best buddy @ UUM
time dah buat degree..tahun 1998-2002
Ni la roomate kesayangan jaja
Nadia,Nani and Jaja...

Dengan diaorang ni la jaja explore macam2..
gi jalan merata hala..ke Padang Besar,gi Bkt Merah, overnite kat Penang..
dan yg lagi ganas..Overnite ke KL...
ehehheheh
Kitorang bertiga la susah senang sama2 time belajar
time masing2 takde duit, sama2 gak kongsi makanan...
dan diaorang berdua ni jugak la yang selalu hasut jaja gi Alor Setar 
kalau time tu diaorang free tapi jaja plak ada kelas....

Alah Ja...Jom la...Sekali jek pontengggg..jom laaaaa

Dan aku tidak tahan dengan godaan itu...

Hahahahhaha

Kitorang bertiga tahun 2006..
reunite semula time berbuka puasa kat Aseana KLCC...
time ni Nani dah kawen dan dah ada anak sorang dah...
Nadia 'still berpacaran' lagi dengan hubby dia skang ni..
Jaja ngan En Zack plak dah bertunang...

Masing2 dengan life masing2...
Jaja mengajar di Kuantan, Nani as IT Officer kat CIMB and 
Nadia plak kerja kat syarikat advertising family dia...

Hope our relationship will remain forever
Miss both of u so much...

p/s: Nani akan ke tanah suci Mekah khamis ni untuk menunaikan Umrah.
.semoga selamat pergi dan selamat kembali..

2 Beu-T Is Talking:

Related Posts with Thumbnails