JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, February 15, 2011

Jaja Wife Kepada Mustafa Kamal ??

Adeh!
Tersenyum2 simpul jaja bila baca blog review kat blog AYU tadi..
ni semua gara2 kempen GEGAR Blog yang ayu buat..

Kalau setakat ayu cakap jaja ni cikgu..suka memasak..
yang tu jaja bleh la terima lagi..
tapi tang suri kepada Mustafa Kamal tu yang geli hati jek dengar...

tapi apa yang ayu cakap tu betul...
bukan betul jaja isteri Mustafa Kamal..a big NO!
tapi bab orang kata muka En Zack ada iras Mustafa Kamal...
kalau korang nak tau kisah sebenar iras Mustafa Kamal tu, bleh la baca kat entri ni
Hehehhe...

Thanks for the review Ayu...

Ada gaya Mustafa Kamal ke??
^___~

14 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

hahahhah..
sampai lah nie, ayu kalau lihat pic en zack..sure terbayang lakonan mustafa kamal masa dia muda2..hensem....

kasih suci said...

yeke cam mustafa kamal? tang mana ea???hehehehe

JaJa'Z said...

ayu lah salah sorang yang cakap muka zack mcm Mustafa Kamal...jaja yg mengadap tiap2 hari memang tak nampak tang mana yang sama..hehhehe

JaJa'Z said...

Kasih: akak pun tak tau dik..hehhehe

rizwan's sweetheart said...

Jumpa blog ni kat review Kak Ayu.. hehehe... salam kenal

JaJa'Z said...

rizwan's sweetheart: thanks for cominggggg

Jamiel said...

hmm..
Lagi jauh ada kot..

JaJa'Z said...

jamiel: sama la mata kita..hanya orang tertentu je yang kata sama..hehehe

dieya said...

b zack, mintak otograp!

Mamamya said...

ehehe...glamor u iras artis tu!! en.suami akak tu pulak org kata iras mak neng (salih yaakob sinar.fm) ntah tang mana yg sama agaknya..klu dulu masa dia kurus mungkin kot sekarang dah gemukss....dah hilang rupa si salih... :P

farhana_aziz said...

abg zack macam mustafa kamal..hubby kite pulak orang cakap macam ex-husband anne ngasri, si wafi tu..

kita yang ngadap hari2 mmg tak perasan kak..org yg jarang tgk mungkinla perasan..:p

JaJa'Z said...

dieya: sila beratur ye dik..ikut turn..hahhahahha

JaJa'Z said...

mamamya: ntah la kak..jaja tak nampak plak kat mana yg sama nya..mcm salleh yaacob? ish..tang mana la tu ek..

JaJa'Z said...

farhana: ha! kalau yg ni memang dr awal akak cakap dlm hati..mcm wafi..kalau tgk dr jauh la...tgk dr dekat..terus bertukar jd nazri..hehhe

Related Posts with Thumbnails