JaJa'Z Latest Stories

Saturday, December 29, 2012

Order Utk Jalapeno Cheese Sauce Kini DiBUKA!

Sticky post..New entry pls scroll ke bawah yek..

Atas permintaan yang tak henti2 dari peminat2 sos cheese jalapeno ni..
makanya 
now jaja buka order semula untuk tempahan...
Cepat2..siapa cepat dia dapat....

satu pek 200g 

Cara nak menyediakan teramat mudah !
Hanya gaulkan serbuk sos keju jalapeno bersama dengan air panas
mengikut kepekatan yang kita suka...
dah siap! 

sedap dimakan bersama potato wedges...

nugget,fries dan hotdog...

juga enak digulung sebagai sos tortilla 

 makan bersama inti roti pita..

Enak digulung bersama chicken loaf..

atau pun dimakan rangup bersama cheezy tortilla dan nachos..
Memang sedapppppp sangat2...pasti anak2 dan suami suka


 CARA PENYIMPANAN:-
SAYA CADANGKAN ANDA BANCUH PADA KUANTITI YG INGIN ANDA GUNAKAN 
PD MASA TERTENTU SHJ. 
INI SUPAYA RASA DAN BAUNYA KEKAL SEGAR 
SETIAP KALI MENGHIDANG. 
NAMUN, JIKA ADA LEBIHAN BANCUHAN, MASUKKAN DI DALAM BEKAS BERTUTUP, DAN SIMPAN DI DALAM PETI AIS.

UNTUK SERBUK YANG BELUM DIBANCUH PULA, 
BIARKAN IA KEKAL DI DALAM PLASTIK. DAN MASUKKAN KE
DALAM BEKAS KEDAP UDARA. JIKA TIDAK, IA AKAN MEMBEKU.
SIMPAN DI TEMPAT KERING DAN TIDAK TERDEDAH KEPADA CAHAYA.
KALAU ADA RUANG KOSONG DALAM PETI AIS ANDA, 
BOLEH JUGA SIMPAN DI DALAM PETI AIS.

JANGKAHAYAT PRODUK INI ADALAH 6 BULAN DARI TARIKH PEMBELIAN.


Pada sesiapa yang berminat untuk order atau ada sebarang pertanyaan 
berkaitan harga
atau untuk membuat tempahan
sila email  kepada jaja ke

sariza_bakar_2006@yahoo.com


dengan kadar segera yek...!!!!!

* Pic Also kredit to Azura Rahman ,tq kak :)

48 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

pheeweeet akak pya jgn lupe, anto lmbat pun x pe akak coti2 mesia smpai 19 mac

kasih suci said...

wah...dah jd businesswoman ea skrg ni...

JaJa'Z said...

kak lela: dah laa reserve yg akak punya..tunggu akak mendarat jek baru jaja nak pos...

JaJa'Z said...

kasih: saje jek...wat tambah pendapatan..

Mamamya said...

mmg sedap cheese ni...anak2 n en.suami suka sgt2...dah habis nnti nak order lagi..... :)

Suzie said...

jaja,nak order lg 1 bungkus ya...yg aritu bawa blk rmh mak,anak2 buah suka mkn dgn wedges so dah tinggalkan stok tu kat mak.

JaJa'Z said...

insyallah..kalau still ada stok, bleh repeat order yek..

JaJa'Z said...

okeh kak suzi...harga sama mcm hari tu yek...termasuk postage...bank in then jaja pos kan lepas CNY yek..

farhana_aziz said...

kak jaja nak order gak!

JaJa'Z said...

farhana: msg akak kat email yek...

Suzie said...

ok,jaja tolong sms semula no akaun sbb byk no hilang lps tukar provider celcom...no nset jaja pun hilang sekali masa tu

nanti dah bank in i'll let u know

ekin mahmud said...

ikin dah order dah...baru dpt..nak balik try wat lah..sdp x?

ekin mahmud said...

ikin dah order dah...baru dpt..nak balik try wat lah..sdp x?

JaJa'Z said...

ekin: sedap la dik..try la...

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghhh...maju setapak lah kak ja! berniaga macam2!
nanti saya kasi tau che ar, mane tau nak beli. orang kat singapore suke jugak makan cheese fries ni,nanti saya tanyekan kalau nak beli ke tak..hahaha XD

JaJa'Z said...

bagitau awal2..stok terhad tau...

Citarasa Rinduan said...

adoi..menyelerakan..
namun apakah daya...kalau order bermakna ayu akan buka peluang kpd en zalie ke hospital sekali lagi..

bilalah dapat makan yer..? sedihnya.......

JaJa'Z said...

takpe la ayu..bagi en zalie sihat dulu..sian plak makan tak bagi dia kan....

EviL WiTcH said...

bape hengget neyh

misz yaya said...

kak,masih ade ker sos ni??

ieda said...

alamakkk sedapnya dikk
akak dah order ngan kak zura ko :))

ermm pose nie .. adehh balik nak buat lah huhuhuhhu

JaJa'Z said...

kak ida...
no hal...menda yang sama jugak... :p

EviL WiTcH said...

kak jaja....bape hengget cheese neyh

JaJa'Z said...

evil witch...dik, pls email me ok...

Nur Hawa Mohd Zin said...

semoga maju dalam biz kak

~izan~ said...

izan dah email...nnt jwb tau hehe...

JaJa'Z said...

jawab dah :p

EviL WiTcH said...

kak, neyh emel sy...nurulfarahin91@yahoo.com...nnt akak bgtau harga dier skali...

JaJa'Z said...

evil: akak dah send email..pls check..

Ayu Hashim said...

assalam.. ishhh meleleh air liur tgk pix makanan dlm blog jaja nie.. hehheeee.. nanti akak turun kuantan.. sos tu ada lagi ke??

JaJa'Z said...

kak ayu: setakat ni ada lagi...kalau kak ayu nak jaja bleh reserve kan dulu...

EviL WiTcH said...

bler nk dpt neyh kak jaja...dh xsaba neyh...asik beli extra cheese sos kat kfc je...

JaJa'Z said...

farahin: insyallah akan dipos hari ni..tungguuuuuu

EviL WiTcH said...

weeee

farah andrika said...

sedapnya...... cuti sekolah dah nak mula ni. boleh lah order buat stok musim cuti. faham-faham je lah. anak2 ni kalau dok rumah tak berenti makan ...

JaJa'Z said...

@farah andrikatakde masalah..bleh email jaja untuk order yek...

aku suka makan orang said...

tuan tanah,nak tnya..ada lg x? hehe..teringin la tgok..

Amirol UM said...

Kak Jaja saya ada emailkan pertanyaan harap dibalas secepatnya ye...

Nabila said...

akak email harga kt saya bell_matrix@yahoo.com thanks

nur farihah said...

akak jual brape ringgit + ngan postage???

Sutera Salju said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anny Ramli said...

Salam, ada lagi tak sos ni?

JaJa'Z said...

pls EMAIL me untuk tempahan dan pertanyaan harga yer..tq

KakNi said...

eh eh eh saya pun ada gak benda ni, my hubby yang belikan kat office dia, sodap sgt!

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

sal said...

sedapnya..

Nisah Idham said...

Salam Ukhwah..
hurmm nampak sedap !!
nak order, boleh ??

JaJa'Z said...

Nisah Idham..pls email jaja untuk order yer.. tq

Related Posts with Thumbnails