JaJa'Z Latest Stories

Monday, December 31, 2012

Adios 2012...

Hari ni last day untuk tahun 2012...
yang pastinya pelbagai kenangan pahit manis yang dah berlaku sepanjang tahun..
dan esok serta hari2 yang mendatang pastinya pelbagai dugaan dan cabaran yang
bakal kita tempuhi lagi...

Cuma satu menda je yang jaja nak skang ni...
bleh extend lagi cuti sekolah tak?

hew hew hewwww....

memang sindrom macam ni akan selaluuuuu lah datang
nak2 plak bila cuti sekolah dah pun sampai ke penghujungnya..
memula cuti sekolah memang rasa lambat sangat masa berlalu..tapi bila cuti dah tinggal saki baki..
barulah rasa macam tak cukup hari dah nak dihitung...
tak lama mana dah..lusa jaja akan kembali dengan rutin biasa ke sekolah..
bangun pagi2..mengadapa kantin pagi2..essembly pagi2..
masuk kelas..mengajar..pastu balik...halahaiiiii
yang pastinya tahun depan bebudak kelas yang akan jaja ajar makin mencabar..
emm..semoga semuanya dipermudahkan lah...

Sebagai penutup tahun 2012..meh la jaja tayang menu dinner we olsss malam tadi..


lamb chop ngan fries..
lamb chop beli yang ready merinated kat Giant..tinggal nak boh atas grill pan jek..
pastu goreng fries...
senang keja edennn.. :p

Bye2 2012

and

Welcome 2013

1 Beu-T Is Talking:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Related Posts with Thumbnails