JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, August 1, 2012

Oh! Adik Ku Pelakon....

Dari minggu lepas lagi adik bongsu jaja dok call dan ingatkan jaja..

Akak..jangan lupa tau..tgk Tv Alhijrah kul 9.30 mlm...
Ayo berlakonnnnn..

Erkkk..sejak bila plak mamat ni berlakon...
padahal jadi pak pacak jek..
tapi dia punya suruh jaja tengok..konon2 dah macam dia plak yang jd hero citer tu...
hehehhe
alahai lah adik ku sorang oiiiii...

Jadinya..minggu lepas kakak dia ni pun tgk lah...
tapi muka adiknya tak keluar2 jugak...
penat jaja ni dok tercongok depan tv..tapi muka dia haram tak keluar2..

Pastu dua hari lepas dia call lagi..

Akak, minggu ni baru muka ayo keluar...
akak tgk tau....

So, malam td dengan mata yang separa mamai2..jaja pun tgk jugak la...
ada lah muka dia...jadi samseng je pun..hahahah
padahal badan sekeping jek..
gaya nak belasah orang sket pun tak dek.. :p
dialog lagi lah..memang takde langsung...
just dok tercegat konon2 ganas la tu..hahahhaha
tobat lawak giler!

Lepas dah tgk jaja pun msg adik jaja semua...

Pak Pacak je rupanya!!!!
hahahhahah

Hew hew hew..giler kejam punya kakak..
tak support adik sendiri langsung....

ha, mamat yang tinggi tu la adik bongsu jaja...
untuk korang2 yang berkesempatan nak tgk...
boleh la buka Tv Alhijrah...
setiap selasa hingga khamis dalam drama CIKGU...


hehehhehe
Support drama tempatan
*tetiba*

12 Beu-T Is Talking:

εïз mummyHaza εïз said...

Muka ade iras jaja x? :)

JaJa'Z said...

mummy..tak la kat gambar tu..ada ke tak muka iras jaja? heheh

KakNi (CikNi Ahni) said...

jaja, kena lah support adik tu sbb nanti kan boleh lah jadi 'akak kepada artis fofular'... ha... tak gitu?

Zue AnnaLeeya said...

ntah jaja nih...
support la adik sket...
mana tau jd kakak retis glam gitu kan????

ibh_sue said...

Hahahaa..lawak jg bila jaja msg dia mcm tu. Tak pa lah..mula2 pak pacak, sok2 kot2 jd xtra pulak plus tambah dialog..Yg penting sokongan tu..Heee

dieya said...

Kak jaja ni.. Bg laa sokongan moral kat pelakon yg bakal meningkat naik tu.. Esok2 kalu dia berlakon dgn aaron aziz.. Dpt laa kak jaja jadi mak pacak :-P

AiNuN FaUzI said...

Pak pacak pun mane taw sok2 jadi hero... Time tuh akak jadi PA die laaaa... Hehehehehe...

JaJa'Z said...

Kak Ni..takyah la..tak popular pun takpe..hehehhe

JaJa'Z said...

kak zue..takmboh la jd kakak pelakon popular nanti banyak gossipppppp..hehehhe

JaJa'Z said...

sue..heheh..jaja dok gelakkan adik je tiap kali keluar muka dia..sebab tak cakap langsung..hehehhe

JaJa'Z said...

dieya..kalau dia berlakon dengan AA..alamatnya hari2 la akak nak hantar dia gi set penggambaran..heheh..leh skodeng AA sekali..

JaJa'Z said...

Teh..tak mboh lah..tak nak jd PA dia..nak jd tukang perabis duit dia jek..aci? heheh

Related Posts with Thumbnails