JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, April 24, 2012

Bercuti 3 Hari...

Bermula esok sampai jumaat jaja akan bercuti rehat...
makin tak sedap plak rasa hati ni selagi tak balik ke kampung and jenguk ayah kat spital...
lepas dah settle segala kerja kat sekolah...
baru lah hati ni rasa lega sket nak bercuti...maybe ada yang tertanya2...
kenapa tak balik kampung terus...ayah dah kat ICU pun tak balik2 kampung lagi...
anyway..everything happen for reason...
adalah sebab nya kenapa jaja baru nak bertolak balik ke kampung esok....

Setakat dua hari ayah ditahan kat spital...jaja memang tak henti2 call mama...
berkali2 jaja call mama dlm sehari sebab nak tau perkembangan ayah...
setakat malam ni..ayah masih blom sedarkan diri...
tapi yang buatkan hati jaja sedikit lega...
bila mama cakap...doc bagitau keadaan jantung ayah ok..tekanan darah pun stabil..
at least jaja tak la risau sangat...just nak tunggu dia sedar jek...

So, pagi2 esok jaja dan En Zack akan memulakan perjalanan balik ke Perak...
please doakan perjalanan kami semuanya dipermudahkan yek...
jaja insyallah akan stay kat kampung sampai ke hujung minggu ni...
and blog ni pun maybe takkan berupdate lah..

Tapi untuk sesiapa yang masih interested nak tau pasal
bizz Premium Beautiful jaja...jangan malu or segan2 untuk call or sms jaja yek..

^_____^

4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

semoga ayah jaja cepat sihat yer..drive elok2 jgn runsing sgt,kita sama2 doakan yg terbaik utk ayah jaja.

PatinPasta said...

Jaja,
Travel safe and mudah2an ayah Jaja kembali sedar and sembuh seperti biasa. Take care!

JaJa'Z said...

kak lieya....thanks akak sebab selalu bagi moral support kat jaja..love u kak...

JaJa'Z said...

thanks kak aida....

Related Posts with Thumbnails