JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, March 14, 2012

Wordless Wednesday : Beza Antara Membalut Dan Menutup Aurat

12 Beu-T Is Talking:

ita citot said...

heheheheee.. sungguh like!! =)

JaJa'Z said...

heheh..akak like coz ita like..hehhe

teratai said...

sekarang ni ramai yg wrap bukan covererd tu yg melekat semacam je s/ada tudung, sarung tangan (baju lengan pendek) n simis (baju jarang)!

oooo ada peraduan miss world kat sini rupanya...hadiah ooooooorm150,000 tp sayang x layak...he,he!

ita citot said...

heheheee.. kdg2 ita takut jugak klw jadi kat diri sendiri tau kak. hrp2 bole bezakan dan takde la pakai yg membalut aurat ni. huhuu

Mamamya said...

tersirat n tersurat... :)

munna said...

setuju sgt... i likeee....

dieya said...

kalu pakai maskot boboboi tu kira wrap ke cover?

JaJa'Z said...

kak teratai..masa jaja jaga gerai kat UCSA tu mcm pesen jaja dapat tgk...sama jugak kalau pi jalan2 kat bandar nun...mcm2 ragam dlm berpakaian...jaja pun tak perfect jugak..tapi berusaha jugak ke arah tu..

JaJa'Z said...

ita..akak pun masih banyak kelemahan..kita buat mana yang kita mampu yek...

JaJa'Z said...

kak lieya..yup2..harap2 msg nya dapat disampaikan kepada semua..

JaJa'Z said...

munna...i like it too...hehhe

JaJa'Z said...

dieya...tak tau akak nak jawab mcm mana kat soalan dieya tu..aurat ni kebanyakkannya tumpu pada golongan wanita..lelaki pun ada jugak..but mostly pada wanita la...sebab nowadays..terlalu byk sangat pesen2nya...kadang2 dah bertudung,dah pakai baju kurung..tapi still tak dikatakan menutup aurat..so, pk2 kan lah....mana2 yg kita boleh elak kan..kita elakkan..akak pun masih byk kelemahan yg kena perbaiki...

Related Posts with Thumbnails