JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday : Kasut Sekolah



Ni je setakat untuk permulaan tahun 2012...
hehehhe

24 Beu-T Is Talking:

wan nurul hezrina said...

cantik n tinggi..sejak xcdnt masa bujang dulu mmg tak beli dah high heels..teringin gak pakai..tapi kaki mcm takleh terima=(tak besh dah

ita citot said...

si hitam putih dan voir itu sungguh cantekkkK!!! (^_^)

JaJa'Z said...

ye ke wan..if memudaratkan..takyah la..just pakai mana yang wan selesa je yek..kang memudaratkan, susah plak..

JaJa'Z said...

ita..putih tu dr Vincci...time akak beli ada less 20%..so,dlm rm30++ jek..hehhe

ita citot said...

ye ke kak? cantek lah. vincci mmg tgh sale kan. new year sale x silap. ye la YES dah habes kan. heheeee
tapi mmg besh la klw pakai wedges camni. tak lah rasa lenguh sgt kaki

mama tim said...

jaja..............!!!
yg putih minat giler..sungguh jeles ni tau..
ni bukan kasuk skola la cekgu..ni kasut jalan haha...;p

mamyharraz said...

cantiknyaaaaa kasut sekolah cikgu jaja ;)

sumer cunnnnn

JaJa'Z said...

ita,.tu YES punya penangan la tu..kalau takde sale pun harga nya still bleh tahan la..below rm50....still murah pada akak...

JaJa'Z said...

mama tim..jaja kan 'budak sekolah'..kasut sekolah je la yang ada tim...kasut jenjalan lain plak..just sandle leseh jek...

JaJa'Z said...

mamaharraz..tq kak...pada jaja mana2 yg selesa..kira ok dah..sbb jaja ni emmang susah nak cr kasut..kaki gabak la katakan...

Syue Mustafa said...

Wah sampai 3 pasang kasut. Perangai kita lebih kurang sama. Sekali beli sampai 2, 3 pasang.

::Azura Rahman:: said...

EH!.. sama lah kasut Voir kite.. hahahaha..

~izan~ said...

cikgu marah tak gi sekolah pakai kasut camni?


*larikkkk

JaJa'Z said...

kak zura..ye ke..kak zura beli kat mana? ekekekke

JaJa'Z said...

syue..for ur info..kasut ni jaja tak beli sekali gus..semuanya beli masa lain2..hehe

JaJa'Z said...

izan, cikgu tak marah pun..cikgu siap nak pinjam lagi bawak gi kelas mengajar...kejarrrrrrrrrrrrrrrr

dieya said...

Saya sangat suka entry ini cikgu!

K jaja, fm dah pos ekspres tau. Esok lusa sampai laa tu ;-)

JaJa'Z said...

cik dieya..saya pun suka entry ni..hehhe..ok..will let kak zah know tomorrow..heheh

susumanis said...

hehe..i sedih sbb sekarang x bole pakai high heel yang biasa sbb kejap je rasa nak jatuh, x balance sbb berat sgt muatan nyer..huwaaaaa...nak kena diet nih...

JaJa'Z said...

susumanis..try la cari platform wedges..tak la rasa tinggi sangat..jaja pun muatan berat jugak kak..heheh

Ayla Johan said...

Hi Jaja,

Stumbled upon your blog bila google tadi.
Gambar food nampak luscious sangat sekali scroll scroll keluar shoes =D

Hence I thought you might want to visit www.thesale-online.com sebab ada barang from UK on sale.

Just sharing. Have a great day ;-)

JaJa'Z said...

thanks ayla..insyallah, will visit later ok..tq

Dieyla Adila said...

Cantik nya kasut !!!
tinggi tuu ..hehe

JaJa'Z said...

@Dieyla Adilatak tinggi mana jugak dik..kalau nak lagi selesa beli kasut or wedges yang blh depan pun platform jugak..so, balance wlpun tumit blakang tinggi..

Related Posts with Thumbnails