JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, October 11, 2011

Cheezy Pita Burger...


Tora datang lagi!!!!
hehehhe
tenggelam2 timbul jaja ni kalau berblogging skang ni..
mujur timbul jugak..buatnya tenggelam terus..
alamatnya tersadai la terus blog jaja ni...

Meh jaja nak tayang sket gambo makanan...
saje jek jaja nak bagi malam2 ni orang drolling sket air liur..
nak2 plak kalau yg tengah tgk tu memang tengah lapar..
so, tahan2 je lah yek..
hehhehehe

Ni menu petang semalam kami suami isteri...
menu minum petang je memulanya..last2 membawak ke dinner pun..
baham yang ni jugak...


Menu yang menggunakan SOS KEJU JALAPENO...

Macam mana nak buat??
ish..senang bebenor...


Jaja just gaulkan segala mak nenek daun salad,hirisan tomato...
pastu jaja boh plak hirisan daging burger yang dah digoreng


Letak mayonis,sos cili
dan tak ketinggalan...SOS KEJU JALAPENO....

Gaul ..gaul...dan gaul...
dah siap....
pastu terus la sumbat ke dalam roti pita...
pastu..sumbat plak dalam mulut masing2..
:-)

Roti pita ni makan satu pun dan kenyang amat..
so, sesuai la untuk sesapa yang berdiet..
segala menda sumbat sekali...
kenyang pun kenyang...

Untuk yang masih nak mencuba kesedapan SOS KEJU JALAPENO ni..
jangan malu2 untuk email jaja di

sariza_bakar_2006@yahoo.com

untuk sebarang pertanyaan dan order..

10 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

aduhhhhhhhhhh
sangat terliur tu..
jaja, jom tukar dengan kuih versi lama yang ayu baru belajar.. hahahhaha
(punya senang ayu baru buat hari nie)

~izan~ said...

kemain goda. nnt buat lagi.nk dtg mkn!

JaJa'Z said...

ayu...nampak gayanya ayu orang pertama yg jaja terliurkan..hehhehe..jaja dah tgk kuih ayu tu..memang sedap..cuma jaja tak berapa sangat kuih mcm tu..

JaJa'Z said...

izan..berehhhhh..tapi kena balas dengan kek la..hehhehe

Nieza said...

wahhh sedapnya!...order mai sini skit boleh?..hehe

JaJa'Z said...

nieza...kang mau basi nak menyampai ke finland tu nieza..hehhehe

Mamamya said...

haduilah....balik kg cuti deepavali nak kene buat nie..sasa pnya sos keju jalapeno ni ada lagik.....he3..

kasih suci said...

kak jaja ni memang suka buat org terliur dek menu2 best buatan sendiri...ishk3..tak baik tau (nada jeles)..hahahaha

JaJa'Z said...

kak lieya..apa lagi kak..jalankan misi anda...sos ada lagi tu...

JaJa'Z said...

alah kasih...balik jb nanti buat yek..buat utk makan2 time petang...sure hubby suka..sos ada lagi tak?

Related Posts with Thumbnails