JaJa'Z Latest Stories

Monday, October 10, 2011

BeautifulNara's Surprise For His Wife ~ Kasih Sayang Itu Sudah Memadai...


Jaja tau maybe ramai yang dah tgk video ni kat blog Beautifulnara...
niat jaja ni..bukan la nak jadi blog beautifulnara yang kedua...
tapi...
jaja just nak share  video ni dlm blog jaja sendiri...



Seriusly terharu..!
Itu jek yang boleh jaja katakan...

Being a women kadang2 kita suka menda2 yg suprise macam ni..
perempuan kan selalunya suka yg sweet2..nice..romantik2...
nak2 plak kalau semua tu dtg dari suami kita sendiri..
kalau boyfriend buat suprise kat awek tu..tolak ke tepi la yek...
suprise macam tu tak 'halal' mana...

Lelaki memang susah nak ucapkan kata2 sayang..
beromantik2 bagai...
nak suprise2 macam ni...
takyah tgk jauh2..tgk suami sendiri je sudah la...

Macam En Zack..jaja akui dia bukan lah seorang yang romantik..
dan amat susahhhhhhh bagi En Zack nak cakap..

Jaja..i love u..abang sayang awak...

Ieewwwwww! jaja dengar pun macam geli jek..
hehhehe
kalau En Zack cakap macam tu lah depan2 jaja...
mau pengsan kejap 2 minit 
:-)

Tapi semua tu bukan ukuran pada jaja..
kalau dapat, ia satu bonus...
apa yang jaja dapat selama ni..sudah lebih dengan rasa syukur teramat sangat..
walaupun kata2 itu jarang sekali diungkapkan...
tapi jaja sebagai isteri, sentiasa tau...
kasih sayang sentiasa ada dalam rumahtangga kami....
dan itu..sudah cukup memadai....untuk kami berdua

^___~

14 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

mesti la pompuan suka seprais2.jgn seprais dgn menda lain udah hehe..

kalau kami yg jauh2 ni mmg selalu la ucapan tu tak lekang.apa lg nak cakap selain ayat2 romantik.depan2 ntah bila jumpa huhu.

ha,baru nak mention psl blog BN kedua haha.

Lelord said...

darling pun bukan jenis romantik2, i lep u, u lep me tu ada hehehehe

marina anakcikbob said...

wow! sponsored besar2an.

JaJa'Z said...

izan..hepppp...i ni bukan blog BN ke dua tau!!!!! sebab tertarik dengan video tu jek......
zack jenis tak cakap mcm tu depan2...kalau dlm msg adalah..tipu lah kalau jaja kata tak ada...so, bila dpt msg dengan kata2 romantik tu..memang senyum kemain la..hehhe

JaJa'Z said...

kak lela, jaja ada gak..tapi dlm msg la..cakap depan2 memang idak la...

JaJa'Z said...

marina, orang pemes..boleh la...kena sponser..hehhehe

Shiela Latif said...

meleleh air mata nengokkan Vidwo ni tadi...mentiknyerrr abg naraaaa

Kalamhati said...

terharu lak..huhu

JaJa'Z said...

@Shiela Latifamboi shiela..menghayati kemain yek..ekekkeke..tu sebab nak joint contest jek tu..hehhe

JaJa'Z said...

@Kalamhatikak wan...i love u..ha, terharu tak? hehhehe

Mamamya said...

haihhh..akak pun mmg x der le peluang cenggini jaja oiii...da namanya kmdo mana ada feeling mcm ni...huuuu... :)

ieda said...

betul tu dik
apa yg allah berikan pada kita skrg nie ada hikmahnya ..
setiap yg diberi dan di ambil ada makna yg tersirat ..

kita memang kena bersyukur dan isteri dia sgt2 bertuah , x semua lelaki mampu buat apa yg NARA buat ..
idea tu .. idea tuuu ( ayat nak sedap kan ati ekekek )

JaJa'Z said...

nasib baik komando tak menjiwang ala2 bagi command kawad..lagi la naya..ehhehe

JaJa'Z said...

kita bersyukur dengan segala pemberiaan Allah..terima segala kekurangan dan kelebihan pasangan kita..yg selebihnya...kita ucapkan syukur..

Related Posts with Thumbnails