JaJa'Z Latest Stories

Monday, October 10, 2011

Red Velvet Cake...


Akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dapat jugak tekak jaja ni nak merasa RVC...
bukan beli kat kedai ek....
yang ni home made lagi tu....fresh dr dapur...
tapinya..bukan dapur jaja lah...dr dapur Izan...

maceh yek Mummy..... :-)


Ni yang syok nya kalau ada member blogger yang dok dekat ngan umah..
dah tu pandai plak buat2 kek ni...
yang untung siapa.?
harus la jaja kan...ekekkeke

Bak kata Izan..ni first time dia buat RVC...
takut sangat katanya kalau tak menjadi...

alah mummy..biasa la tuh...nama pun first time buat kan..

Walau pun first time, tapi rasanya sedappppppp
lembut jek...
nampak gayanya lepas2 ni bleh la mummy buat lagi yek...
pastu hantar kat umah orang lorong depan nunnnn
^___~

Untuk yang dok sekitar2 Kuantan..
beh terjah blog Izan kalau2 rasa nak merasa kek2 hasil air tangan Izan
yang sedap2 semuanya tu....
Mesti tak rugi punya lah...nak tempah kena awal2 yek...
kalau tempah last minit..alamatnya..
booooolayan :p


12 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

beshnye rumah kak jaja ngan rumah kak izan dekat...boleh tukar2 makanan lepas ni...dah la tu, dua2 blogger hebat+comel lak tu...(",)

Shiela Latif said...

tak penah rasa red velvet cake ni...hihi

~izan~ said...

mujur ingat nak rasa hehe...

Mamamya said...

akak pun t'ingun nak buat RVC ni...ingat nak buat masa b'day damya tp dia nak kek kumbang la pulak....

Kalamhati said...

aiseh!agak2 ada umah sewa kosong tak dekat2 situ jaja?ekekkeke

JaJa'Z said...

Kasih, mai pindah sini meh..bleh kita kongsi2 makanan jugak..hehhe

JaJa'Z said...

Shiela, jaja pun first time merasa kek ni...so nice...!

JaJa'Z said...

izan, tu la pasal...buatnya terlupa..tau2 dah naik kulat..mau gigit jari jaja lepas tu..terus suruh izan buat semula..hehhehe

JaJa'Z said...

kak lieya: a;ah kak..akak tak pernah buat lagi kan kek ni..lepas2 ni try ek...

JaJa'Z said...

Kak Wan, minta maaf..semua umah penuh! hehehhe

EviL WiTcH said...

best nyee...kak izan nk resipi... -.-'

JaJa'Z said...

dik..gi la kat blog kak izan..hehhe

Related Posts with Thumbnails