JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, October 12, 2011

Menunaikan 'Hajat' Kawan...



Kesian amat la ke kawan jaja sorang ni...
disebabkan patah kaki , kereta dia rosak masa raya hari tu sebab excident..
sampai nak kuar ke bandar pun susah...
dah la pesen suka mengidam nak makan macam2...
nak tak nak..kawan dia yang cute ni terpaksa la tunaikan hajat kengkawan sendiri..
takpela..orang dlm kesusahan....
esok2..dia plak tolong kita....kannnnn???

Dari minggu2 lepas lagi si Zurin dok cakap teringin nak makan Kenny Rogers..
beberapa kali jugak plan tertunda..
last2 dapat jugak jaja bawa Zurin keluar last week...
bukannya apa..seronok jugak...jaja pun bleh tumpang seperut dua..hehhehe

Lepas sekolah jek, terus kitorang berdesup ke Megamall...
masuk jek dlm Megamall..takde dah nak cuci2 mata dulu...
terus jek kitorang serbu Kenny Rogers..
nak2 plak perut memasing memang tengah menahan kelaparan...

Kemain suka minah ni dapat makan muffin KR ni...
pada jaja la..muffin KR la yang jaja rasa paling sedap...
nak2 plak kalau muffin perisa vanilla ngan pisang..uish..bagi berketul2 pun jaja bleh
tolong settlekan...

Hari tu jaja serba merah..
abaikan je lah muka yang selebet bukan main..dengan berminyak2 lagi..

Apa menu kami hari tu..

Muffin vanilla sorang satu...

air rasmi jaja ngan Zurin..
Ice lemon tea...
dan kami masing2 order 1/4 chicken...

Kalau ikutkan tahap kebulur perut masing2 time tu...
nak jek order makan ayam sorang sekor...
tapi sebab nafsu bleh dikawal lagi...jadinya makan je lah suku sorang...
giler ko nak makan sekor ayam...
musang ke hapa?
hehehheheh

Side dishes jaja amik potato salad,masged potato dan mac and cheese...

Untuk orang yang mengidam sakan plak...
sama gak amik 1/4 chicken..
coleslaw,mashed potato dan corn and carrot...

bila makanan sampai..terus makan dengan senyapnya..muka pun tak angkat2 dah..


Nampokkkk sangattttt laporrrrrrrnyerrrrrrrrr
(baca ikut nada ucop wilcha yek)

^___~

3 Beu-T Is Talking:

mamyharraz said...

mufin kenny mmg lazat ;)

untung ada kwn yg perihatin mcm jaja :)

JaJa'Z said...

mamyharraz...kan kan kan..sedap kan muffin KR..tapi mahal amat harga sebijik..hehhe..alah mamy..sekali sekala apa salahnya..hehhe

Mamamya said...

akak punya muffin x mo rasa ker...??? :)

Related Posts with Thumbnails