JaJa'Z Latest Stories

Monday, September 12, 2011

Menerima Kunjungan Blogger...


Morning.....
semalam seharian jaja tak mengupdate blog ni...
maklum la, bz sket semalam...
sampai lenguh2 kaki jaja ni bila dr tengah hari membawa ke malam
dok kat dapur jek...
apa yang jaja buat kat dapur...kena la tunggu yek...
hehhehhehe

Ada beberapa member blogger yang sakan dok menayang rakan maya masing2
yang datang berkunjung ke rumah sempena Hari Raya ni..
jaja pun mana bleh ketinggalan kan....

Ni haa!.
.member blogger dan merangkap tetamu pertama yang datng beraya ke rumah jaja
untuk tahun ni..

izan a.k.a Mummyygcute dengan hubby
dan putri2 nya...

Izan ni member blogger Pahang...
yang selalu ada time kitorang semua buat gathering...
nak menunjukkan yang dunia ni kecik jek...
rupa2nya Izan ni dok setaman jek dengan jaja..tapi lain2 lorong lah...
dok bertemu di alam maya, alih2 dok dekat2 jek rupanya...

Hubby Izan ni baru sampai ke 'darat' jek...
itu pun seminggu jek dapat cuti...
memandangkan Izan and family nak bercuti2 Malaysia ke Penang..
jadinya kena la datang beraya ke umah jaja dulu sementara hubby dia bercuti ni..

Plan asalnya Izan nak dtg sebelah petang...boleh la jaja nak masak2 sket..
alih2 plan bertukar plak dah...umah jaja terus kena terjah blah paginya..
apa nak dikata..hadap kuih raya je lah Izan yek...
Kitorang berdua kalau borak memang tak ingat dunia...
macam la dah lama tak jumpa...hehheheh

Memandangkan plan bertukar, tak dapat la Izan menjamah menu special dr jaja
petang tu...
apa menu nya???
kena lah tunggu next entry yek....

Untuk Izan..selamat gi bercuti..spend time masa sepenuhnya ngan daddy yek..
lepas2 ni kena lalui 60 hari plak sebelum nak berjumpa semula..

8 Beu-T Is Talking:

eiela said...

wah, comel je kak izan tuh. rupanya setaman ek kak.

dieya said...

agree with eiela.. your friend izan cantik sgt!
nak tunggu blogger kl ni turun kuantan.. err.. nanti yer.. tunggu udang galah besar kot, hehehe!

JaJa'Z said...

eiela: izan tu amat2 cantik..kecik je orangnya...tuan punya blog time tu comot sangat..tu yg malas bergambar..hehhe

JaJa'Z said...

dieya: kecewa tau!!!!..cepat la mai ktn.....

Zue AnnaLeeya said...

jaja... kakzue nak dtg umah jgkla...
jgn lupe msk menu spesel tuh... eheheh....

JaJa'Z said...

kak zue: mari umah sabtu ni yek....tapi menu ni takde la...

Lovely Kitchen said...

Selamat Hari Raya Jaja...best dpt jumpa rakan maya...

~izan~ said...

sori tau dtg terjah pg2 buta.tp kuih raya pun semua sedap2..terbayang2 lg semuanya...mekacih sgt2 sudi terima tetamu tetiba hehe...kami smpai penang esoknya jugak sbb dok terkedek2 la memulakan perjalanan lps beraya rumah jaja tu =)

meh beraya umah plak nnt =)

Related Posts with Thumbnails