JaJa'Z Latest Stories

Thursday, July 21, 2011

Asal Dengar Jek,Meremang Bulu Roma...


Tak tau la ni memang penangan citer Stanza Cinta
or penangan Hero pujaan malaya tu..

tapi tiap2 kali jaja dengar lagu ni
memang meremang habis la bulu roma ni...
tapi bila diamati betul2 lirik lagu ni, sedih sebenarnya...
perasaan cinta yang tak kesampaian....
Oh! sedih  sedih...


OST dari siri Stanza Cinta
Kisah Hati by Alyah

8 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

mmg demam aaron aziz lah jaja ni...:D tp lagu ni mmg best....

JaJa'Z said...

kak lieya, bukan demam lagi dah..angau bangau semua ada..heheh

Ati Masrif said...

salam jaja,

lama tak mari lawat asyik
bertemu di fb je :)

tapi tak pernah tgk cite
dan tak pernah dgr lagu lagi

dieya said...

heh.. tak abih lagi dgn si aaron tuh. agaknya kalu dieya amik gambo ngan aaron masa nampak kat ikano hari tu.. mau bergtuling2 k jaja kejelasan.. hahaha

p.s. miss u k jaja!

JaJa'Z said...

hai ati...
ada masa nanti tgk la yek..and lagu tu memang best....heheh

JaJa'Z said...

dieya: semangat AA takkan pernah padam..hehhe..mujur dieya tak amik gambo dia..kalau tak, i jeles 24 hari..hehhe

miss u too dear...

Citarasa Rinduan said...

jaja..
nanti update yer drama nie..
ayu mmg tak sempat nak layan...

~izan~ said...

ayoyoyo..mmg kemaruk sgt ni hehe..kt twitter pun parah dah dok update psl ni hehe..tapi mmg best!~

Related Posts with Thumbnails