JaJa'Z Latest Stories

Thursday, July 21, 2011

Joint Twitter Plak Dah!


Tak pasal2 skang ni jaja gian ber twitter plak..
wpun banyak menda lagi yang jaja tak tau nak guna juga sebenarnya...
Awal2 dulu jaja pernah buat satu akaun Twitter ni..
tapi satu apa menda pun tak tau...
nak guna macam mana, nak send macam mana, nak follow orang macam mana..

Tapi disebabkan 'Hero' pujaan hati jaja tu..
jaja pun terjebak sekali lagi dengan twitter2 ni..
kira macam nak skodeng2 la apa xtvt artis pujaan malaya tu...
last2 jaja skodeng artis dan blogger2 lain sekali.
nice jugak kan...
nak cakap apa pun boleh..nak komen apa2 pun bleh...
nak2 plak kalau artis pujaan kita respond apa yang kita twit kat dia..
Oh! My....rasa tersengeh sampai ke telinga rasanya...
hehehheh

Korang ada akaun twitter gak ke?
kalau ada, feel free to follow me ok...
~ JajaSariza ~

7 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

ada2 hehehehehe

JaJa'Z said...

izan tu takyah jawab pun dah tau..hehhehe

Lina said...

ok sy pun ada "ienamy" nanti kita follow memfollow yer

JaJa'Z said...

ok lina...u follow..i follow u..hehhe

En iLham said...

wah
akak pun dah main twitter jugak
saya pun ade kak
add syamilsamad

kasih suci said...

i follow u...check2 ur twitter now..hehehehe

Mamamya said...

akak x reti lah guna twitter ni jaja....

Related Posts with Thumbnails