JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 20, 2011

My Stanza Cinta Dah Sampai!


Susah betul lah kalau kat tv tayang citer2 hasil adaptasi dari novel ni..
pastu letak plak pelakon pujaan hati jaja tu...
aduhhh..nak tak nak memang jiwa ni memberontak2 jek ..
gatal jek tangan ni nak mengorder online!

Kan tak pasal2 TER order jugak...
apa lagi kan..kat MPHonline la ....senang jek..tekan2 terus proceed..
hari ni order..lusa dah sampai mendanya kat umah..
memang bagus betul la service MPHonline ni...

Jadinya siang tadi sampai la jugak apa yang jaja tunggu2 dr hari isnin lagi..



Time dapat parcel ni pun hati dah berbunga2 
>_<
Sukerrrrr ....

Akhirnya dalam genggaman ku jua...



Biodata penulisnya....

dapat jek petang tadi, apa lagi kan..terus la jaja mengadap buku ni..
jadi tak sabar plak nak tau apa kisah dan kesudahan citer ni..
kalau nak tunggu kat TV memang ternanti2 je lah..
nak2 plak skang ni ceritanya makin best dah...

Irfan dan Amni dah start nak suka2...
Awww..i like!

Ni barisan pelakon utama siri Stanza Cinta di TV3 
setiap hari ahad jam 9 malam....

hensemnya lah mamat baju hitam tu....
hahaha :-)
POYO!

6 Beu-T Is Talking:

En iLham said...

wah akak
minat bace novel jugak yer..kawan saya pun ade beli jugak..nant sy nak pinjam jer..hehe
selamat membace kak

kasih suci said...

wah wah wah...
ritu g mph buku ni memang best seller la...teringin jugak nak beli tp nnt2 la...

brape ek kos akak order online ni?nak tahu jugak, sebab biasanya direct je beli kat kedai mph kat jusco...

JaJa'Z said...

syamil: wah! lama tak jenguk2 sini yek..
akak jd suka kalau citer tu ada aaron aziz..sebab tu beli buku ni..kalau tak, takde der..hehhehe

JaJa'Z said...

kasih: akak kena charge rm7..so, ok la kan..dr nak kuar gi MPH plak..tu pun kalau ada dlm stok dapat la kan..so, bagi akak cara ni lagi senang..

Zue AnnaLeeya said...

mau tak ensem mamat baju itam tuh...
hero pujaan malaya kansss????
ehehehhhh....

JaJa'Z said...

kak zue: tau takpe....buah hati i tu..hahahha

Related Posts with Thumbnails