JaJa'Z Latest Stories

Friday, May 27, 2011

Hari Terakhir Disekolah Untuk Semester Pertama...


Yippieee!!!!
yeah yeah! esok dah start cuti sekolahhhhhhhhh

Hehehhe..cikgu plak yang lebih2 nak cuti kan..
alah, bebudak pun sama jugak..nak2 plak dah habis exam midterm...
semua dah merdeka sakan dah...
padahal baru jek cuti pertengahan tahun....

Jaja pun rasa happy nak cuti kali ni..
nak2 plak exam paper semua dah habis ditanda dan markah bebudak ni pun
jaja dah siap key in masuk dalam sistem dah..
jadinya takde lah jaja nak mengadap kertas2 exam bebudak ni masa tengah2 cuti...

cuti kali ni jaja takde plan khas nak ke mana2 pun..
first week maybe bz sket sebab adik ipar jaja nak kawen...
dan kalau ada rezeki lebih..
mungkin jaja akan balik ke Temerloh dan Perak dalam minggu kedua..
tengok pada keadaan dulu lah macam mana....

Tapi dalam cuti ni adalah jugak beberapa xtvt yang jaja dah rancang nak buat
maybe ke Bukit Gambang water park...nak mandi manda main2 air..
maybe nak berpicnic dengan jiran2...buat bbq ke....
nak gi memancing udang dengan En Zack...
lama dah rasanya tak buat lawatan rasmi ke kolam udang tu..
hehehheh
harap2 semua tu menjadi lah...

So, apa plak planning u all cuti sekolah kali ni???

4 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

huhu..akak kebizian hari ni weh...smlmkan baru balik..

pln cuti..2nd week blik klate..1st week dok kuantn..boleh geder2 lagi tu jaja..hehehe

JaJa'Z said...

kak zia..pulun tanda paper tu yek..pulun bagi perabihhh..pastu bleh rilekssssssss...nak gether2..kena plan la gitu...

Sue's said...

haaaaaa kita blom siap lagi

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat bercuti kak jaja...apa program?

Related Posts with Thumbnails