JaJa'Z Latest Stories

Friday, May 27, 2011

Aktiviti Untuk Hari Esok....

Sebagai permulaan cuti...xtvt pertama jaja untuk hari esok..
ialah ke McD Teluk Chempedak untuk menghadiri
majlis birthday party anak cikgu sekolah jaja..

Actually, ni lah first time jaja joint birthday party yang buat di McD..
anak sulong la katakan..semuanya kena lah yang special kan..
dan seperti biasa...
insyallah jaja akan angkut sekali minah duaorang tu..
Miza ngan Nina...
Awal2 lagi diaorang cakap nak ikut...
rela tak nak ikut mak bapak diaorang gi kenduri semata2 nak ikut jaja..
agak2nya bebudak tu pun excited jugak nak joint party ni...

Apa2 hal..esok kita snap2 gambar banyak2
dan jaja akan kongsi dengan u all semua okeh....
hadiah tak beli lagi ni..adoi laaaa!

3 Beu-T Is Talking:

dieya said...

selamat berparty k jaja!
amik gambo ngan ronald mcdonald k!

sarah-najwan said...

amboi..sakan pi mekdi..bole amik angin kat TC...hehehe

ambo dok umah ajo..sesi kemas rumahhh...huhu

ziraziz said...

happy holiday kak jaja... ;)

Related Posts with Thumbnails