JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 26, 2011

Entry Dari Reader Jaja'Z Plak...


Hehehhe...
ni kesinambungan dr entry jaja pagi tadi...
akhirnya reader blog jaja tu drop komen kat entry td...


Hai, Umi Humaira....

Bila dah dapat kenal tuan empunya badan...
harus la jaja jengah2 plak ke blog dia...

Alih2 Umi Humaira pun ada buat entry pasal pertemuan kitorang semalam rupa2nya
^___~

Umi Humaira, pembetulan ni...
jaja ni bukan la lembut sangat time bercakap..hehhehe
kalau time mengajar lagi lah..macam petir dah suara ni keluar
hehehheh
kalau cakap lemah lembut alamatnya naik tocang la bebudak ni..

Nanti2 kalau blogger2 Kuantan buat gathering...boleh la joint yek..
boleh tambah2 lagi kenalan....
:-)

Salam perkenalan dr Jaja yek....

8 Beu-T Is Talking:

HanaBella said...

Kak, Kakak Humairah ni duk bercerita kat saya betapa dia excited and seronok jumpa akak.

btw, saya 1 opis dengan kak Humairah and i know u becoz of her.

Nice to meet u..

umihumairah said...

aaaaipppp..hanabella ni nak kena ni..bocor rasia...

aperpun....jaja mmg nice person..cikgu yang garang garang sweet gtu


jom semua terjah blog jaja n blog hanabella

JaJa'Z said...

hai hanabella...ooohhh, skodeng yek...lepas2 ni kot2 terserempak akak kat mana,jangan segan2..tengok macam humairah...tegur selamber jek..akak balik semalam pun cerita kat jiran..diaorang pun terkejut...hehhe..paling excited akak bagitau kat hubby lah...

JaJa'Z said...

humairah: sebenar2nya..jaja memang garang..kalau mengajar la..suara memang kuat..tapi kalau jumpa2 orang..biasa2 jelah..tapi bila dah kenal betol2, pitam humairah nanti tengok perangai jaja..hehehhe

Mamamya said...

wawawahhhhhh....glamer adikku ini...:D

hooo...dah la comel...lemah lembut lagik tu...b'untung en.zack...ni yg x sabo nak jumpa cikgu jaja nih....:D

JaJa'Z said...

kak lieya: eiii..ngada2nya dia..perli jaja yek..hehhe..takde maknanya jaja ni lemah lembut..hehhe

farhana_aziz said...

tak sangka kak jaja ni lembut orgnya..hihihihi

kak, kalo dah namanya cikgu, takde maknanya suara lembutkan..saya ni pun orang kata lembut je, sekali bila dlm kelas, baru tau.hihi

JaJa'Z said...

farhana: hehhe..tau takpe dik..kalau cikgu2 lembut jek..alamatnya habis akak kena buli...

Related Posts with Thumbnails