JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 26, 2011

Di Tegur Oleh Pembaca Jaja'Z....


Hai..awak Jaja kan?

dengan muka cuak jaja menjawab..

Yer..sapa yek?

Saya reader blog jaja...dr tadi lagi dah perasan Jaja..
tapi takut salah orang..pastu tgk plak husband jaja tu..rasanya betul dah..

Wah!!!!
Tetiba feeling artis kejap...
macam tak sangka plak ada orang tegur jaja sebab dia pembaca blog jaja ni..
hehehhe
Terima kasih yek...alamak sapa plak nama dia yek..
lupa plak jaja...Humaira ke?
tak kisah la apa pun nama dia...thanks  banyak2 sebab sudi tegur jaja
dan sudi baca blog jaja ni...

Petang semalam la ni kisahnya...
masa jaja ngan En Zack ke pasaraya Tunas Manja depan umah jaja ni..
biasa lah baru lepas gaji, nak la kena beli barang2 umah sket...
pastu masa jaja dok amik2 barang tu..jaja perasan ada sorang pompuan ni
dok pandang jaja..bila jaja pandang dia..dia pun mcm pandang jaja gak..
tapi jaja buat biasa je lah...

Bila dah habis2 amik barang, kebetulan jaja gi kat kaunter
yang sama jugak dengan pompuan tadi nak membayar..
tu yang tetiba dia tegur jaja...
sweet orangnya...

Awak lecturer UMP yek?
hheheheh

Pastu jaja pun apa lagi kan.....
dengan muka tersengeh2 bagitau kat En Zack...

Tu reader blog saya tu bang! dia tegur sayaaaa!!!!

Eiiii..habis glamour la tu yek....???

Ellehhhhh,jeles la tuh..hahahhaha

Sesapa yang baca blog jaja ni..incase terjumpa jaja kat mana2..
tegur je lah jaja...
jaja pun nak kenal gak dengan pembaca2 blog jaja ni...
takyah nak segan2 yek...

17 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

wah wah wah...glemer cam artis la....nak signnn...hehehehehe

Salina@IbuAqil said...

bestnya cik jaja.. nanti kalo Aqil tersempak ngan cik jaja.. nak mintak dokong bley??!!! ngeh3!!!

Salina@IbuAqil said...

bestnya cik jaja.. nanti kalo Aqil tersempak ngan cik jaja.. nak mintak dokong bley??!!! ngeh3!!!

JaJa'Z said...

kasih: bleh2.....nak sign kat man? hehheheh

JaJa'Z said...

aqil: nak suruh dukunggg? tak daya cik jaja wehhh..aqil kan dah besarrrrr

Lelord said...

weeweeetttt

JaJa'Z said...

kak lela: hehehhehhe...

Mamamya said...

nak minta sign autograph blh???? huhuuuu.....

umihumairah said...

salam..jaja, me yang tegur awak semalam..nice sangat dapat jumpa.hik3

JaJa'Z said...

kak lieya: hepppp..nak kena babab ni..meh sini nak sign kat pipi gebu..

JaJa'Z said...

hai umihumaira...hhehe..thanks ek tegur jaja semalam..sorry tak sempat pun nak kenal2...insyallah lepas2 ni bleh la jumpa lagi...

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... pemess sudahhh....
nak otografff.... hehehe...

dieya said...

uihhh.. glemer nyer dia.. boleh buka fan club!
cuba jengah2 depan umah tu, ntah2 ada paparazzi tgh berkemah :-D

JaJa'Z said...

kak zue...hehhe..akak tu jek yang tak sempat tegur jaja hari tu....

JaJa'Z said...

dieya: akak ni bukan la Kate bini si William tu..sampai paparazzi nak berkampung depan umah..hehhehe..sekali sekala diterjah cenggitu best jugak ek...

mzhany said...

hihi jaja bleh je prasan artis tu hihi

JaJa'Z said...

hany: ish..ada plak..jaja malu sebab jaja bukan la blogger hebat sangat pun...hehheh

Related Posts with Thumbnails