JaJa'Z Latest Stories

Thursday, January 6, 2011

Dinner Yang Ringkas..

Hari ni betul2 punya kaw2 hujan..
dari tengah malam tadi hujan sampai ke pukul 4 petang tadi baru la berhenti..
tapi ada juga la gerismis sekejap2..

Serius memang sejuk giler!
nak mandi tadi pun cukup2 bercinta lah..maklum la..umah takde water heater..
hadap je lah air tangki yang dah macam air baru keluar peti ais tu..
menggigil2 kuar bilik air..nak2 plak En Zack..
shivering giler2 mamat tu..hahhahaha

Dengan cuaca yang sejuk amat,dengan rasa malas nak cari makanan kat luar,
En Zack cadangkan masak je la malam ni..
memula ingat nak masak nasi berlauk..tapi skali pk macam bazir jek
nak masak lauk2 kalau dah malam2 ni..buat penat badan jek..

Last2 En Zack bagi cadangan buat jek nasi goreng..
dan jaja sebagai seorang isteri yang solehah malas, just masak yang simple2 jek..
Nasi Goreng Udang Oriental...
takyah susah2..guna jek udang mana yang ada then campak jek mix vegie..
mudah kerja ku...


Jaja'Z: Lambat pulak tok janggut ni balik surau, bini dah ketar2 lapar dah ni...

6 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

xpe simple pun, dah mkn ngan yg tersyg...mesti besh punyer

dieya said...

glemer betul nama nasi nih..
i bet rasa dia sehebat namanya :-D

Linda Yusoff said...

akak kene bukak restoran..hehe..

kak jaja, linda nak adress akak.

thanks.. =)

JaJa'Z said...

hany: tu pun hampir2 nak mengamuk jugak sebab dia balik surau cakap dah makan mee kat surau..tapi dia makan gak nasi jaja buat..hehhe

JaJa'Z said...

dieya, jangan percaya pd nama..rasanya biasa jek dik..hehhe nama kena la gah kan..hahahha

JaJa'Z said...

linda, tak layakkkkkk dik...masak utk perut sendiri bleh la..hehhe

nak add akak? nanati akak msg kat fb yek..

Related Posts with Thumbnails