JaJa'Z Latest Stories

Friday, January 7, 2011

Promosi Dari Body Shop

Dearest Body Shop Member...
Jom2 kita terjah Body Shop skang...tengah ada promotion ni...


Jaja dah beli Japanese Cherry Blossom EDT
baunya soooo sweet...haruman bunga cherry blossom 
sama macam tema blog jaja ni kan...
penuh dengan bunga2 cherry blossom jugak...

Jom ramai2..kita serbu Body Shop hari ni jugak okeh..

Jaja'Z: Suka wangi2 ni...

7 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

best ke kak bau perfume tu? sampai bile promotion ni? dah lama x terjah body shop...huhu

Syue Mustafa said...

Jaja, mana lagi best this perfume ke @ Oceanus? Baunya mana lagi lembut? Saya dulu, kini dan selamanya setia terhadap Oceanus sahaja. Cuma losyen pakai jenis Strawbery.

JaJa'Z said...

kasih: akak tak sure plak sampai bila..terjah la cepat2..takut stok habis..

JaJa'Z said...

syue: sekali sekala tukar la..semua keluaran baru BS jaja try beli...memang jaja suka..oceanus tu dah lama sangat dah...cuba yg baru2 plak ok..

Syue Mustafa said...

Bukan tak nak tukar tapi peninglah bau perfum lain. Selalu jugak dapat hadiah perfume terutamanya brand Estee Lauder tapi tak boleh pakailah, pening. Agaknya dah kena sumpahan Oceanus: jangan kau pakai perfume lain selain dari daku. :)

mzhany said...

wawawa....mariii

jom sama2 wangi ;)

Citarasa Rinduan said...

jaja--
jumaat tempohari ayu kesana...memang betul tu...
ayu belikan haruman apple utuk blogger boy..
dan utk en zalie adalah kistna.....

Related Posts with Thumbnails