JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 2, 2010

TARA Tonite : FINALE!!!(UPDATED!)

Yer2 je kan ingat malam ni final episode TARA..
dengan semangat dah nak tengok tadi..rupa2nya recap episode yang lepas da....
hehhehe
So, wait till next week okeh...


 Tak sangka !
akhirnya TARA musim ke empat hampir sampai ke penghujung nya...
so, peminat2 TARA semua jangan lupa malam ni..kita sama2 tgk sapa yang jadi juara

Dalam 3 team yang dapat ke finale, yang mana jadi pilihan korang ??

ADAKAH...
 Team dr Singapore
Michelle dan Clare?

ATAU
 TEam anak dan bapak dari Indonesia
Natasya and Hussin

ATAU
pasangan kesukaan ramai
Jejaka2 macho ni dr Philipina
Richard dan Richard

So, mana satu pilihan korang?

Kalau tanya jaja, jaja harap sangat team Indonesia menang
ye lah, couple malay yang still ada sampai ke akhirnya kan..walaupun dr Indonesia..
tapi kalau tgk dr performance so far, rasanya macam
team dr Philipina yang akan mendahului..
tapi jangan pandang rendah dengan team Singapore..
walaupun dua2 pompuan, tapi masing2 ada kelebihan masing2..

Jadi sama2 kita nanti kan episode kemuncak finale TARA season 4
malam ni kul 9 malam di AXN okeh...
Then jaja akan buat review terakhir untuk episode TARA akhir musim ini..

Korang sokong team mana???

Jaja'Z: Wang 100,000 USD !!!!

8 Beu-T Is Talking:

Merul said...

x pernh lg miss tgk amazing race asia nie...best...

JaJa'Z said...

merul: sama la dengan jaja..sebab dah ikuti dr awal..kena la sudahkan jugak sampai habis...

mzhany said...

heheh jaja kite tgk sama2 eh mlm ni

Asmara said...

Nak tau sape mng nih! hehe..

mzhany said...

ahahah hany pun melanguk gak td depan tv, skaliii hehehe, xpe xpe...at least bleh tgk part yg hany terlepas ;)

dieya said...

go go natasha & hussein!!!

nyampah tau org punya berdebar2 tunggu final episode.. rupanya recap jek. ish kena tunggu nx week laa pulak.

aZaMieTa said...

tu lah. tak pasal2 nak kena tunggu seminggu plak lagi. haihh...!

Cery said...

tu aaa..saya pun ingat final..siang dah berdebar2..last2 recap..ceh..hehehe..

Related Posts with Thumbnails