JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 2, 2010

Tok Janggut Bergaya...

Semalam kat surau taman jaja ada ceramah agama lepas maghrib...
dan penceramah jemputan kali ni ialah Ustaz Badlishah Alaudin yang glamer dalam siri realiti
Cari Menantu tu..

En Zack awal2 lagi dah siap pesan

Abang nak pakai jubah yang putih tu time ceramah nanti

Jadi sebagai isteri yang solehah,jaja di ikutkan je lah permintaan si suami..
jaja ni bukannya apa..nak iron jubah tu humangaiiii...
labuh amat...habis terkeluar segala peluh2 jantan ni sambil dok iron jubah tu...

Jadinya petang semalam,awal2 lagi dia dah bersiap..memandangkan En Zack ada menda yang kena settlekan kat surau tu...

Tapi before nak gi tu sempat lagi dia suruh jaja snap beberapa keping gambo dia...

Cepat ja...amik gambo abang sket...

Ish..kita yang tengah nak berblogging pun terus terbantut idea...

Yelah2..ha! senyum..senyum....



Sudah! sudah!
Tok imam panggil dah tu...!!!

Pantang bagi peluang Tok Janggut ni..
hehheheh

Jaja'Z: Suka layan suami..

4 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

hahhaha siyes jek muka tok janggut ni

JaJa'Z said...

kak lela: muka jek siyes..tapi dalam hati ada sayur..hehhehe

aZaMieTa said...

dalam hati ada sayur <--- pepatah baru. slalunya org ckp dlm ati ada taman. lawak la akak nih. heheheee ;p

JaJa'Z said...

ieta: tu la dik..banyak menda2 baru yang ieta tak tau lagi..nanti akak bagi lagi yg lain ke..pastu jgn lupa praktikkan..okeh..hhheheh

Related Posts with Thumbnails