JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 2, 2010

Gifts Set From Body Shop To Grab ...


Yes! Yes!
jaja memang la peminat perfume2 dari Body Shop sejak dulu lagi..
pantang ada keluaran baru, sah2 jaja akan terliur2 rasa nak beli.
hehhehe
So, sempena Krismas tak lama lagi..
Body Shop ada mengeluarkan beberapa  gift set yang jaja rasa amat menarik...
kalau ada sesiapa yang nak jadikan gift set ni sebagai hadiah kepada orang2 tersayang,
memang sesuai sangat la kan..harga pun bleh tahan murah...




Memang harga semuanya murah2 kan..
bukan tu je, banyak lagi pilihan gift2 set yang lain yang korang semua bleh dapatkan..

Nak tau lebih lanjut bleh klik kat SINI ok..

Happy shopping semua!!!

Jaja'Z: Suka wangi2an...

8 Beu-T Is Talking:

::Azura Rahman:: said...

akak x penah cuba lg BS nie.. but since Jaja dh hasut kt blog nie.. cam nk cuba.. ekeke.. perfume yg plg best ape ye jaja.. (jadik promoter laa pulak erk.. ekeke)..

sarah-najwan said...

akak mmg guna body shop white musk sejak thun 2004 lagi..sampai skrg..xtukar2 wangiannya..

Mamamya said...

wahhh...bestnya...dah lama x beli perfume body shop nih....

tq for the info yerkkk...

next week kene tarik la kmdo pi jj....^___^

JaJa'Z said...

kzura: tak pernah cuba BS kak? ish ish..ni la perfume pebret kitorang kak..bersepah2 botol BS ni kat meja solek...harus la try satu..apa kata jja saran kan akak..BS white musk...best sangat2...

JaJa'Z said...

kak zia: jaja pun suka white muck..memang kesukaan jaja dr time sek lagi...tapu white muck ni banyak vresion..tapi version yg lama tu yg paling best kan..tapi kalau ada keluar yang baru, sure jaja tibai sebotol..heheh

JaJa'Z said...

kak lieya: tarik jangan tak tarik kak..kata kat mr komando..baby yang suruh..hehhehe sure akak dapat punya....

mzhany said...

jaja, dah rembat je dream unlimited tuh? ummm losyen dia agak cair sedikit la...tp bau memang wallah ;)

JaJa'Z said...

hany..tak sempat lagi hany..hari tu pi..stok habis plak....best tak?

Related Posts with Thumbnails