JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, November 24, 2010

Cikgu Shida Mai Dah!!!



Jaga2..cikgu Shida datang lagi dengan aksi terkini..!!!
dengan lagu yang lebih up to date...

Walaupun kadang2 pk apa motif cikgu Shida ni buat video ni..
but at least jaja kagum dengan kepandaian dia nak buat video dan edit2 ni..
kalau bagi kat jaja, mampuihhhh tak tau kot..hehheheh

So, layan je lah ek....

Jaja'Z: Takde mood nak nyanyi time sakit gigi..

6 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

bagus gok cgu shida ni..kalu tgk..bole suko2 hheee..penawar stresss nih..

Encik Bell (beLalaNG) said...

kekadang over lah cikgu shida nie....

sy vote blog nie tuk categori blog personal isteri pilihan :)
http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

ibh said...

Hahhaha..sue pun tgh layan kat fb jugak ni..Macam2 la cikgu shida ni

JaJa'Z said...

kak zia: tak banyak orang mcm dia ni..hehhehe

JaJa'Z said...

encik bell.....heran pun ada gak...

JaJa'Z said...

sue: kalau tengah sengal2..layan kan je la...

Related Posts with Thumbnails