JaJa'Z Latest Stories

Thursday, October 21, 2010

Makan Ikan Nganga Mulut :p

Alhamdulillah,lengkap dah hari ke 4 jaja mengganti puasa...
saje je jaja puasa direct,kalau tinggal2 kang mula la rasa malas nak start semula..
insyallah, next week jaja akan sambung lagi untuk habis kan saki baki puasa ganti yang wajib ni..

Siang tadi kat sekolah 5 masa direct bercakap tak berhenti
plus dengan marah segala..memang penat la mengajar hari ni..
bukan penat apa sangat, cuma tekak ni kering je la..
tambah plak dengan cuaca yang teramat la panas nya..membahang2 rasa bila masuk dalam kereta 
time nak balik tadi...

Ish..lari topik la plak kan..
padahal nak cerita pasal ikan nganga mulut :p
Nampak mulut ikan yang tenganga tu???
dah selamat dah semua ni masuk perut jaja time berbuka tadi dengan En Zack..
Kitorang makan sup siam daging,puyuh goreng kunyit dan ikan siakap masak 3 rasa
tapi gelap la plak gambo ni...
maklumla..amik gambo guna camera cikai jek... 
puyuh goreng kunyit
sekali suap sampai boleh telan sekali dengan tulang2.. 
ikan siakap sweet sour
gedabak kemain ikan ni...puas nak menggoreng...
baekkkkk punya kangkang isi2nya tu..pastu simbah dengan sos berlada 
Sup siam daging..
kenapa sup siam??
sebab sup ni ala2 macam tomyam pun ada jugak...
teramat la sedap nya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OK OK!!!
Jaja tipu jek..tak kuasa nak masak..
semua tu 
KEDAI MARI!!!

hehheheheheh

Jaja'Z: Malas lagi nak berketung ketang...

6 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahah tak baik bohong! XP

JaJa'Z said...

mana ada bohong..kan dah bagi tau tu..hehhehhe

azlin hayati said...

cait....baru aku plan nk mntk resepi sup siam tu...huhuhuhuhu

JaJa'Z said...

lin: nak resipi takde hal..nanti aku explore dulu la..dah try, baru aku buat..hehhe

Lelord said...

ekekekkeke akak nak tya jaja pakai kuali beso mana nak goreng ikan tu

JaJa'Z said...

kak lela: hehhe..besarrrrrrrr punya kuali tu..jangan main2..hik hik...

Related Posts with Thumbnails