JaJa'Z Latest Stories

Thursday, October 21, 2010

Kasut Baling Anjing !

Lokasi: Kat tepi pintu pagar umah

Seorang anak jiran yang baru darjah 1 menegur jaja

Cik Jajaaaaa....Tebal nya kasuttttttt !

Dengan tersenyum simpul jaja menjawab

A'ah Syakir, senang Cik Jaja kat kelas..sapa tak buat kerja sekolah,
Cik Jaja 'titik' tangan dia dengan tapak kasut ni...

Ye ke Cik Jaja ? takut la nak belajar ngan Cik Jajaaaaa

Hahahahhaa
Pagi2 buta jaja dah perdaya budak tu..hik hik hik..
takkan la Cik Jaja korang ni nak pukul bebudak dengan kasut..tak elok tau...
Off White Platform By Vincci

Tebal sangat ke???

Jaja'Z: Diri ku kan 'rendang'...

14 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

santek ler..sesuai ler tu jaja..

~HaiRiZaN~ said...

xde la tebal sgt pun.. ok je ngan jaja.. yg pntg cntik bangat.. hehehe

JaJa'Z said...

@honey amour ngan jaja memang sesuai pun...ehhehe

JaJa'Z said...

@~HaiRiZaN~memang bagi kita tak tebal pun...budak2 bila tengok memang rasa tebal kemain...lawa kan..

sarah-najwan said...

wow..memang sesuai..2 in 1..hehe..time2 kecemasan bole guna..di samping guna utk bergaya..chanteekk..

Lelord said...

suke2...tunggu darling gaji la ajak g vincci

_aLiaHwaFa_ said...

kasut kte same tebal. vincci juge. kasut vincci mmg lawa2 ouh..huhuhu

Mamamya said...

uih...mmg cantik tu..akak pun ada sepasang tp skrg kasut tu kene rembat kejap dgn my adik (cu manis) maklum ajer lah dgn title 'mak buyung' ni sgt bahaya klu nak b'gaya sakan dgn kasut mcm tu....maunya t'golek2 nnti.... :)

JaJa'Z said...

kak zia: selalu jd modal nak marah bebudak jek kasut tu..ehhehe

JaJa'Z said...

kak lela: sana ada vincci gak kan? lawa2 tak patern kasut kat sana? ke sama jek?

JaJa'Z said...

aliahwafa: yup dik..akak memang banyak pakai vincci...selesa..tapi tak brapa minat yang kasut lesey2 ni..rendah sangat jadi lenguh...

JaJa'Z said...

kak lieya: nampak gayanya..selagi menjadi mak buyong...semua menda dibedal cu manis kan..hehhehe

Lelord said...

sini punya cantik2..akak rasakan mana yg cantik mesia eksport ke doha

JaJa'Z said...

kak lela: kalau kat ktn ni bleh tahan jugak la..tapi kalau gi kl..memang patren banyak yg lawa2..tapinya nak gi kl tu la tak tau bila...

Related Posts with Thumbnails