JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 31, 2010

Breakfast Dengan Steak...Kau Adoo ???

Gilo ko apo ni???
hehhehe
Yerrrrr tak tipu..tu la breakfast kitorang laki bini pagi tadi..

Petang semalam lepas gi kenduri jaja singgah ke Giant kejap
dan En Zack awal2 dah pesan beli marinated lamb yang selalu2 kitorang beli tu..
pastu semalam ada plak bentuk steak ni..yang selalu jaja beli lamb shoulder tu jek..
jaja saje nak try, beli la jugak steak ni seketul...

Alih2 pagi td lepas subuh En Zack dah cakap lapar...
ingatkan nak bagi la dia roti coklat tu dulu
alih2 dia minta..

Kita makan steak tu nak..kita kongsi

walaupun kehairanan, ku ikutkan jugak la selera mamat tu..
padahal, jaja pun bleh bedal sama kan.. :p

Bleh tahan gak rasanya tadi..
tapi kena masak dengan api yang slow la..baru la daging tu masak rata..
kalau tak, still mentah kat blah tengah nya..
pastu makan sama2...

Satu potong untuk abang..dua potong untuk saya

Jaja'Z: Pagi2 dah sumbat badan dengan kalori..insaf kejap!

6 Beu-T Is Talking:

Jamiel said...

wild-wild west..
cam mat saleh la..
xpe, bkn mkn slalu camni pepagi kan..

Lelord said...

pehhhh dasatttt

mzhany said...

huhu dasat dasat...xper skali skala kan...;)

JaJa'Z said...

jamiel: pes time ni buat cenggini..

JaJa'Z said...

lelord: dasyat lagi sosej akak..

JaJa'Z said...

hany: sekali sekala je la..hari2 mau kopak poket..hehhe

Related Posts with Thumbnails