JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, October 13, 2010

Bila Sekali Dia Komen...

En Zack memang jaranggggggggg sekali nak drop a comment kat status2 jaja di FB
kalau dia baca pun, dia biar jek macam tu..
takde dah nak komen2 pun...

Alkisahnya hari tu jaja kuarkan status 'bengang' jaja kat Fb pasal student:

Seorang student form 5 yang berapa hari jek lagi nak amik SPM bertanya didalam kelas tadi "Cikgu, macam mana nak kira -24 bahagi 1.5 ni,tak reti la "

Cikgunya rasa nak pengsan kejap dalam 23 saat!
dah tingkatan 5,nak bahagi bentuk lazim pun tak tau2 lagi... !

Dalam banyak2 respond komen2 dari member2...alih2 terselit
komen dari En Zack
yang membuatkan jaja jadi tersengeh2 pagi2 buta kat sekolah...
^____~

That's him
Tak daya layan mamat ni tau...!

Jaja'Z: Sengeh lagi...

14 Beu-T Is Talking:

Khumaera Ismail said...

suwett je.. ;)

Suzie said...

..haha..lawak juga ur hubby ya?nampak mcm serius tp kelakar juga rupanya

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

hehe. komen yang membina tu sis~ hehehe.

sarah-najwan said...

kalu akak..bangga somi komen..ki3..
pernah sekali dia komen..dia xde blogkan..so bantai guna "tanpa nama"..kita dok mikir sapolah..last2 dia bgtau..oghelah tu..ngeh3..lucu deh..

tapi yg pasti..en somi..pasti jd silent reader blog kita kan..ye dok..

dieya said...

kahkahkahhh.. kelako laa en. zack!

part cicak masuk kopi tu tak bleh bayangkan laa.. yuckkksss!

malam ni dinner apple celup tepung eh? kata u wanna hv only fruit for dinner kan? kan? kan?

honey amour said...

uwahahahhaa..epal masak celup tepung..nak cket ...!!!

JaJa'Z said...

khumaera: hubby memang mengarut! hehe

JaJa'Z said...

kak suzie: zack memang pelawak pun..cuma muka dia tu jek yg nampak serius..kalau dia dah start buat lawak..tak daya nak layan...

JaJa'Z said...

leha: komen membina dan memperli bini dia..hehhe

JaJa'Z said...

kak zia: zack komen kat FB jek..sebab dia memang tak baca blog jaja..cuma kalau ada entry berkaitan dia baru dia baca..

bangga memang bangga..jangan dia pecahkan lobang sudahhh..hehhehe

JaJa'Z said...

dieya: pasal cicak masuk kopi tu mmg dia tokok tambah jek..mana ada pun..mengarut kuat mamat tu..hehehhe

dia nak masak..pegang kuali pun tak penah dieya..hehhehe

JaJa'Z said...

honey: sedap tu..jom la try..hehhehe

annazanariah said...

kak jaja... anna baru baca entri ni. kihkihkih.. lawak la en zack! muke seyez habih, tapi buat lawak, boleh tahan.. hehehe.. sedap epal celup tepung? rangup~ =)

JaJa'Z said...

anna: baru ko tau dik..laki akak tu muka je siyezzz amat..tapi sama ngokngek jek ngan bini dia...

Related Posts with Thumbnails