JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, October 13, 2010

Fruit For Dinner ?

Jom kengkawan!
kita makan buah2an jek memalam nak?

Starting this week,jaja start dah 'replace'kan dinner dengan makan buah jek
tak kira la buah apa pun
sampaikan kat umah jaja skang ni pun banyak kemain buah
ada epal,anggur,pisang,pear...

Tapi makan2 buah ni,jaja je lah yang terlibatnya..
En Zack tetap makan nasi atau pun menda2 lain untuk dinner
kalau En Zack pun sekali makan buah jek time dinner,
mau makin nampak tulang2 rusuk dia tu nanti,sian plak laki ku ituuuuu
hehheheh

Ada yang nak joint?
Jom! Jom!


Jaja'Z: Buah pun makanan jugak...

10 Beu-T Is Talking:

kobEj0rdan~ said...

saya da lame amalkan.tp sbg pencuci mulut je la.hehe

Izan Ishak said...

mmg bagus amalkan buah ni utk dinner. twins izan pun suka sgt pisang tu...

JaJa'Z said...

kobejordan: takmo la jd pencuci mulut..jaja buat sebagai main meal...

JaJa'Z said...

izan: budak2 memang suka pisang..pastu jenis makan tak habis sebiji...hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

diet yang bagus...sebb awe ada bace, kalu kita lapar..minum air suam dlu, kalu lapar lagi mkn buah..kalu lapar memang betol2 lapar lah tu

JaJa'Z said...

hawa: buat sementara ni..ini diet yang akak nak try dulu...bedak pisang dua biji kenyang la..

sarah-najwan said...

buah baik utk diet...tapi akak menten mkn nasi..akak ni dlm proses nak naikkan berat badan..hehe...slim sgt tau..keding aje..

Danial Ikhwan Jaafar said...

beres ah kak ja! jom! hehehe

JaJa'Z said...

kak sarah: akak kes lain la...hehe..jaja ni badan gedabak kak...

JaJa'Z said...

Dan: aik? nak joint gak ke??? kang ada yang terlioq tgk masakan mak...

Related Posts with Thumbnails