JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, October 12, 2010

La Cremeria :p

Selama ni jaja just tengok jek iklan aiskrim ni kat dalam tv
alih2 masa ke Tunas Mart 3 hari lepas bleh plak terpandang menda alah ni
dan tangan ni memang gatallllll jek nak mengambil..
Jaja amik bekas kecik ni jek..
kecik2 pun RM9++ jugak weh...
bukan murah2 punya aiskrim..saje je nak merasa..
asyik2 makan aiskrim potong jek kan..skali skala nak jugak up kan selera ni..
sekali sekala bleh la...kalau sokmo2 nak aiskrim ni,kopak makcik :p

Kali ni jaja pilih La Cremeria Vanilla and cashew nut
Memandangkan jaja ni bukan penggemar coklat,jadi pilihan jaja ada lah vanilla..
memula rasa dulu sesudu..lepas sesudu..sesudu lagi..
last2 habis koooooo
hehhehe
sedap amat rasanya..
menggeleng2 En Zack tgk bini dia makan aiskrim ni

Mengucap Ja..mengucap

Hehhehe
Rileks la bang, bukan selalu pun..
bagi chance la sket kat bini u ni nak pamper2kan sket perut dia
ahakssss
Ni dia 4 jenis aiskrim La Crameria
ada rasa nak cuba????
kompem lepas tu korang nak rasa lagi...
hehehhe


Jaja'Z: Sekali sekala layan bleh la....

4 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha memang best makan ais krim. nak2 time panas2. pergghhh.

saya semua perisa bedal. cookie dough sedap, keladi sedap, durian sedap, coklat sedap, pendek kata saya semua bedal. hahaha. mr.zack tak makan aiskrim ke? hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

sedapnye panas2 makan ais krim kak

JaJa'Z said...

Dan: sebab laki ku itu tak makan aiskrim la sampai bini dia ni bedal semuanya...apa la yg en zack tu makan..kek tak suka,aiskrim tak suka..kalau kena paksa pun maybe sesudu je kot dia makan..

akak prefer vanilla,strawberry and jagung..yang lain2 esp colat akak memang tak berapa minat..

JaJa'Z said...

hawa: masalahnya time akak makan tu malam..hehhehe

Related Posts with Thumbnails