JaJa'Z Latest Stories

Thursday, September 23, 2010

Menu Untuk Potluck Pagi Ni....

Kemain la gigih jaja bangun awal pagi tadi semata2 nak siapkan menu
untuk ptluck kat sekolah pagi ni
Jaja memang tak plan nak masak2 beria2 pun..just nak buat simple2 jek..

Ada gak member2 yang request nak alfredo baked macaroni
macam yang jaja buat hari tu...
tapi rasa macam malas plak nak nyusahkan Kak Zah nak tumpang2 oven dia kejap..
hehhehe
maklum la, jaja kan blom beli oven lagi..
:p

Dengan bersumberkan recipi yang adik ipar jaja buat baru2 ni
maka terhasil lah...

Roti + Scrambel eggs with baked beans and peas plus sausages..
memang teramatttttt la senang nak buat
just goreng dulu sausages pastu buat scramble egg
then campak jek baked beans and peas tu....
dan SIAP!!!!
Ni dia penuh satu tupperware + 2 roti gardenia JUMBO
untuk santapan kengkawan guru2 kat sekolah

Untuk majlis potluck nya...
next entri lah jaja upload segala gambo2 ek...


Jaja'Z: Already kekenyangan...

4 Beu-T Is Talking:

muffins Jue said...

bestnya..nk buat jugak la..aci x?

JaJa'Z said...

jue: aci jekkkkkkkk

sweetie2010.blogspot said...

Salam Jaja,

ringkas menunya...tapi sedap makan ramai2 ni.

JaJa'Z said...

kak sweetie: ni antara menu teringkas jaja pernah bawak untuk potluck..hehe

Related Posts with Thumbnails