JaJa'Z Latest Stories

Thursday, September 30, 2010

Bye Bye Indonesian Team...

Tetiba je kan jaja jadi reporter AXN :p
maklumla baru lepas dating ngan Allan Wu si pengacara TARA la katakan...

Episod ke2 TARA
Pasangan Yani and Nadine dr Indonesia terkeluar

Task kali ni mencabar gak la..
ada kena sentuh2 ular,selesaikan tugasan didalam air, buat water rafting,
kena makan chicken ball lebih dari 200 biji...

Tang bab makan tu jaja rasa bleh la kot gagahkan diri..
tapi kalau bab pegang kepala ular ngan tugasan dalam air tu..tak tau la bleh buat ke tak
sebab dua2 tu memang kelemahan jaja
jaja memang geli giler kat ular, dan jaja memang fobia sangat tenggelam dalam air
mandi lama2 bawah shower pun rasa nak lemas, ni plak kalau kena
selesaikan tugasan dalam air..mau jaja terkial2 kat dalam tu
tak pun awal2 lagi dah menjerit2 sesak nafas..

Untuk challege under water tu, ramai yang tak dapat selesaikan
dan tiap2 team yg gagal kena 4 jam penalti..

Alhamdulillah,team Malaysia still on track!
dapat tempat pertama ngan ke 5..not bad la kan...

Can't wait untuk episod seterusnya next week...

Jaja'Z: Berani main kat gigi2 air jek..

6 Beu-T Is Talking:

diana said...

ah...bagus pun dia orang ni terkeluar..
malaysia boleh!!

JaJa'Z said...

diana: kekadang gedik gak minah2 ni..hehhe

honey amour said...

amboi..ngumpatss nampak ..:)

JaJa'Z said...

mana ada ngumpat...borak2 jek..hehheh

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahah yang team indo nie, gedik! team father-daughter tu lagi best! go indo!

tapi of course malaysia punya lagi best! hahaah tapi yang si isteri relaks dan complain je banyak. si suami banyak je buat keje. takpe, sayang punya pasal! hahaha =P

go malaysia!!! XD

JaJa'Z said...

danial: akak meluat tgk team malaysia yang laki bini tu..awal2 bleh la nak suruh laki je buat kerja..lama2 rasanya kena jugak kot..dok mengadu sakit jek..padahal bleh jek lari...

Related Posts with Thumbnails