JaJa'Z Latest Stories

Thursday, September 30, 2010

Takde Modal Lain Dah Untuk Potluck...

Potluck again!
tu je lah xtvt yang paling syok cikgu2 ni buat bila dah boring sangat nak ke kantin
kantin sekolah pun makin lama tengok..dah makin menjadi2 tak sedap masakkannya..
tu la yang buat kitorang jemu dah nak jenguk ke kantin tiap kali rehat

Untuk potluck semalam, jaja just order pizza jek dr kawan suami Kak Zah
nak masak2 ni rasa memang malas sangat2 dah...
jadinya order jek la yang paling senang

Semalam just potluck kecil2an jek..just untuk cikgu2 pompuan
jaja nak snap gambo dan time tu jugak la bateri kamera kong
jadinya jaja dapat tayang gambo pizza sekeping ni je lah...
nampak je simple pizza tu..tapi daging bersepah2..
memang puas la makan..dan macam biasa lah kan..
tak sampai setengah jam terus licin pizza ni..
heheheh

Jaja'Z: Lapaq la plak malam2ni..

7 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

pot luck sokmo skoloh dio..nok pindoh kt skoloh diolah..hehe

Ain said...

kalau buat potluck ni meriah jugak kan, macam2 makanan ada...

lepas ni, try la buat tart telur macam kat blog ain pulak...

JaJa'Z said...

kak sarah: sebab makanan kat kantin macam hampeh..jadinya kena la potluck sokmo2..

JaJa'Z said...

hai ain..thanks for drop by...tat telur..jaja tak suka la.. :p

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

aiseh. paling best bab potluck nie. sebab bnyak makanan! hehehehe~ mak aihhhh. sedapnya pizza!

JaJa'Z said...

leha: tu la part paling best selain tention ngan bebudak ni kat skol..

Danial Ikhwan Jaafar said...

besarnyee... 0___0 nak satu!! XD

Related Posts with Thumbnails