JaJa'Z Latest Stories

Friday, October 1, 2010

Open House VS Open Taman

No No No..
bukan jaja buat open house ek...
rasanya blom rezeki lagi kot jaja nak buat open2 house ni..tak mampu nak handle lagi
actually
esok memang banyak sangat program makan2 ni, dar pagi sampai lah ke malam

Pagi esok kat sekolah jaja buat majlis akikah anak2 cikgu sekolah ni
insyallah, sekor lembu tumbang, kiranya dah ala2 buat kenduri terus la..

blah petang plak
jaja ada 2 jemputan open house cikgu2 sekolah jaja yang jaja rasa
memang tak dapat nak gi..
bukan sebab tak nak, tapi start dr balik dr sekolah esok
jaja dan jiran2 satu taman akan bz prepare untuk
jamuan raya satu taman kitorang blah malam nya plak..

insyallah, jamuan raya ni akan lebih meriah rasanya sebab buat kat area tepi umah jaja
kat blah blakang umah jaja pun dah siap dipasang kanvas
untuk jenjiran masak2...
menu untuk jamuan raya esok

nasi minyak
ayam masak merah
dalca daging
acar timun
lemang
nasi impit
kuah kacang
rendang

nampak gayanya dapat la jaja membedal lemang puas2 malam esok..
maklumla raya baru2 ni tak dapat nak merasa lemang pun
Korang semua plak ada dapat invitation open house tak??


Jaja'Z: Siap sedia untuk bertugas esok..

8 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

saya pulak..lorong tmn yg buat OH..mlm sabtu ni..hihi..umah sdiri xbuat lagi..hehe

♥LOVE2COOK♥ said...

Hehe ingat Jaja'z yang buat OH! Enjoyyyyy! :D

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

saya tak dpt jemputan open hous. dapat jemputan open room jak. sebab tinggal kat hostel. hehehehehe~

wah! makan terus bulan raya nie~ nghe3.

dieya said...

daku merinduimu.. ting tong!

lama laa tak bw.. banyaknya benda nak baca! komen dulu baru baca, boleh? hahaha!

wahhh.. best laa makan free esok ek! don't forget to put up pics mcm biasa ok!

JaJa'Z said...

kak sarah: open house taman ni memang tiap2 thn buat..acara wajib..tapi penat laaaa

JaJa'Z said...

love2cook: jaja tak mampu lagi kot nak handle oh ni...

JaJa'Z said...

leha: open room pun jd lah leha..tak penat sangat..yg besar2 ni la tak laratnya...

JaJa'Z said...

dieya: daku merinduimu juakkkkkk.....lama dieya tak singgah sini....

Related Posts with Thumbnails