JaJa'Z Latest Stories

Sunday, August 1, 2010

Jom Kita 'Bergedik' Ala2 Ayam...

Salam hari ahad semua
No Mood? Boring weekend? Tak ceria?


Meh kita gedik2 kan badan layan
chicken dance ni..
kurang2 dapat gak kurangkan lenguh2 badan sambil kuar2kan peluh
JOm!!!!

11 Beu-T Is Talking:

dieya said...

wah jadi cikgu aerobik dah pulak.. pasni bleh ganti linda jasmine utk AF 9!

JaJa'Z said...

hehehe..akak tak bleh ganti linda jasmine..suara tak cukup kuat...ganti norman kru bley la..hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...tiap kali kursus atau camping mesti ada chicken dance ni...

JaJa'Z said...

hawa: akak tak pernah hayat menari menda alah ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu terpaksa kak waktu PLKN...

hani said...

lagu ni akak selalu mnari kat parti ...lagu wajib haha

JaJa'Z said...

hawa; akak tak main la PLKN2 ni hawa..hehehhe

JaJa'Z said...

hani: jaja'z memang tak penah pun dengar lagu ni b4 this...

::Azura Rahman:: said...

chicken dance mmg BEST!!! xpeciallt last part tu.. ekeke..

JaJa'Z said...

kak zura..part yang laju last2 tu yang best kan..hehhehe kalut2 menari..

aZaMieTa said...

klw buat ciken dance ni lame2 mongah gak. kuar poluh. hehee

Related Posts with Thumbnails