JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 21, 2010

Pepagi Buta Dah Masuk Dapur....

Aiiyooooo...
Soooooooo malas nak gi kem jap lagi...
emmmm
baju dah separuh di packing, tinggal nak masukkan toiletries jek...
tak nak gi kem bley tak?
hehhehehe

BANYAK CANTIK MUKA KAUUU!!!

yelah yelah!
nak gi lah ni.......

Memandangkan nak tinggalkan En Zack start hari ni
alih2 jadi terlebih rajin plak nak masak
pepagi buta jaja dah start masuk dapur masak nasi untuk En Zack..
bukan nak masak beria2 pun..
lauk simple2 jek.....

Masak sardin dr dalam tin :p
Goreng ikan bawal
dan

Telur dadar jek...

Jadi lah tu kan...buat alas2 perut
keropok keping pun dah digoreng satu tupperware besar
kalau lapar malam2 kang...bleh la bedal satu bekas tu yek...

Dok umah elok2 yek suami ku......

(All pic gugel)

20 Beu-T Is Talking:

A D I A said...

lauk simple2 gni la best :) selamat berkem ye.

JaJa'Z said...

memang pun adia..kalau jaja dapat lauk mcm ni pun dah best...thanks adia...

lemongrass said...

Jaja,
En Zack kena tinggal, muka dia murung tak? Ke muka Jaja yg terlebih murung :-(.
Takpe, tak lama pun kem tu kan, kejap aje dah Jumaat, hehehe

Izan Ishak said...

jaja..izan kalau buat sambal sardin pun mestia da telur dadar. mmg mabeles lah~~ nyum..nyumm...

azila said...

bestnyer..tetiba rasa teringin nak mkn nasi berlaukkan sardin dan telur dadar lak:)

JaJa'Z said...

kak min: jaja kot yang terlebih murung...bini dia ni memang over acting hehhe..tapi dia tanya la..hari ni gi kul brapa...takkan dok kat kem tak balik2 kejap pun...hehhehe..padahal jaja ni balik gak kejap hari khamis nanti..bukan jauh pun dr umah..

JaJa'Z said...

izan: sardin and telur dadar tu a perfect match kan..hehheheh

JaJa'Z said...

zila: lauk sardin pun bleh buat orang terliurkan pagi2 ni..tukar selera..asyik makan ayam jekkk

marina anakcikbob said...

nak ke mana tu kak oi..
jauh je nampaknya..

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama ke pergi kak??

~anna&anuar~ said...

selamat bcampng kak.. dekat je kot dgn abg zack.. alerrr... no worries la...

aZaMieTa said...

sardin & tlur dadar adalah kolaborasi yg meletoopppp! beshh... huhuu~

slmt berkem cikgu jaja.
encik zazk jd org bujang la kejap.
hehee ;)

JaJa'Z said...

akak gi kem motivasi bebudak form 5 la dik...

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

akak gi kem motivasi bebudak form 5 la dik...

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

JaJa'Z said...

hawa: sampai jumaat dik..

JaJa'Z said...

anna: tak jauh mana pun..hehhehe ..over je lebih akak ko ni...kat pantai sepat jek..

JaJa'Z said...

azamieta: sedapkan...hehehe..memang kombinasi yg menarik...

takpe la biar dia bujang kejap...sekali sekala..rindu sket..

Related Posts with Thumbnails